Θέατρο ή …

Πιτσιρίκο καλημέρα. Έχω μια απορία, εδώ και πολύ καιρό. Βλέπουμε όλοι -νομίζω- μια “στρογγυλοποίηση” του ΣΥΡΙΖΑ, τον τελευταίο καιρό. Πιστεύουν κάποιοι, πως θα είναι το νέο ΠΑΣΟΚ. Πιστεύουν πως δεν θα αλλάξει τίποτα και θα είναι μια από τα ίδια· ίσως και εγώ να έχω αυτές τις σκέψεις. Δηλαδή, η διαπλοκή θα συνεχιστεί, με άλλα πρόσωπα στην εξουσία, τα μνημόνια θα υπογράφονται/εφαρμόζονται σωρηδόν κτλ κτλ.

Και ερωτώ, ο αδαής:

Μα τότε ΓΙΑΤΙ έχουν γ@μηθεί πάλι περί “grexit”, περί φυγής κεφαλαίων, περί χρεωκοπίας (εδώ γελάμε), περί απομόνωσης της χώρας, περί ανευθυνότητας, περί περιπετειών από την μη εκλογή προέδρου κτλ κτλ;

Θέλω να πω, πως, τόσα χρόνια που εναλλάσσονταν ΠΑΣΟΚ Νέα Δημοκρατία στην εξουσία, ΠΟΤΕ δεν είδαμε τέτοιο πόλεμο, γιατί, πολύ απλά, ήταν 2 κόμματα -πλευρές ενός νομίσματος-, οπότε όλοι όσοι έτρωγαν από ΠΑΣΟΚ, συνέχιζαν και επί Νέας Δημοκρατίας.

Δεν είμαι οπαδός κανενός. Θα ψηφίσω, για να φύγουν οι κωλοπαιδαράδες από την εξουσία.

Αλλά, πες μου σε παρακαλώ, δεν σου φαίνεται κάπως αυτός ο πόλεμος που πάλι έχει εξαπολυθεί κατά του ΣΥΡΙΖΑ; Αν ήταν μιλημένα όλα, δεν θα ήταν πιο cool τα πράγματα;

Γιατί μη μου πεις ότι παίζουν θέατρο…

Νίκος Ρ.

Υ.Γ. Μπορεί τελικά να κάνω λάθος, αλλά είναι πολύ αληθινό για θέατρο.
Υ.Γ. Θα ήθελα την γνώμη σου, έστω και με απάντηση μέσω mail.

(Αγαπητέ Νίκο, αν ο ΣΥΡΙΖΑ γίνει κυβέρνηση, κάποιοι θα έχουν πολύ μεγάλα προβλήματα. Έχω απαντήσει στο ερώτημά σου από τις 12 Δεκεμβρίου: “Υπάρχει κάποιος που πιστεύει πως θα παραδώσουν την εξουσία στον ΣΥΡΙΖΑ;”. Να είσαι καλά.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.