Οι ιδιοκτήτες ταξί διαφημίζουν την Uber

UberΤην διαφήμιση της Uber στην Αθήνα έχει αναλάβει ο πρόεδρος του Συνδικάτου Αυτοκινητιστών Ταξί Αττικής, Θύμιος Λυμπερόπουλος. Στo πλαίσιο της διαφημιστικής καμπάνιας της Uber, o κ. Λυμπερόπουλος θα κάνει μήνυση σε δυο συνεργάτες της Uber, ώστε να την κάνει δημοφιλή σε όλους τους Έλληνες, ενώ στη συνέχεια θα αλλάξει το χρώμα που βάφει τα μαλλιά του.

Ο κ. Λυμπερόπουλος δήλωσε πως οι ταξιτζήδες που συνεργάζονται με την Uber προδίδουν το ταξί σαν Ιούδες και θέλουν κρέμασμα στο Σύνταγμα αλλά το Σύνταγμα δεν έχει συκιές και θα πρέπει οι ιδιοκτήτες ταξί να φυτέψουν μερικές, οπότε οι κρεμάλες θα πρέπει να περιμένουν καμιά εικοσαετία.

Βέβαια, εγώ μια φορά πήγα να κρεμαστώ σε μια συκιά και έσπασε το κλαδί, οπότε καταγγέλλω πως είναι αδύνατον ο Ιούδας να κρεμάστηκε σε συκιά -γιατί τα κλαδιά τους σπάνε- και όσα λένε οι παπάδες είναι ανοησίες.

Έχει δίκιο ο κ. Λυμπερόπουλος για τους οδηγούς ταξί και τους αξίζει κρέμασμα, γιατί οι οδηγοί ταξί δεν πρέπει να συνεργάζονται με την Uber, αφού οι μόνοι που έχουν το δικαίωμα να εκμεταλλεύονται τους οδηγούς ταξί είναι οι ιδιοκτήτες των ταξί.

Μετά από τις δηλώσεις του κ. Λυμπερόπουλου, εκατομμύρια Αθηναίοι αναζητούν με μανία τους οδηγούς της Uber, που είναι ό,τι πιο trendy υπάρχει στην Αθήνα σήμερα. Κι εγώ με Uber κυκλοφορώ. Απορώ πώς ζούσα τόσα χρόνια χωρίς την Uber.

Μετά την επέλαση της Uber και στην Ελλάδα -και μπροστά στον κίνδυνο να εξαφανιστούν οι ιδιοκτήτες ταξί που είναι πλούτος για τη χώρα-, η κυβέρνηση σκέφτεται να κάνει και επίσημα δημόσιους υπαλλήλους τους ιδιοκτήτες των ταξί, ενώ μερικούς θα τους βαλσαμώσει και θα τους βάλει στο μουσείο.

(Πολλή μαγκιά και απειλή οι ιδιοκτήτες ταξί με την Uber. Αλλά στα Μνημόνια κότες. Και στις εκλογές τους, θριάμβευσε η παράταξη της Νέας Δημοκρατίας. Περαστικά τώρα.)

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.