Ο Βενιζέλος στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας

Βενιζέλος ΣαμαράςΑναστάτωση έχει προκαλέσει η είδηση πως ο Ευάγγελος Βενιζέλος πιέζει τον Αντώνη Σαμαρά να τον συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας, ώστε να καταφέρει να εκλεγεί βουλευτής.

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος βλέπει το ποσοστό του ΠΑΣΟΚ να πέφτει διαρκώς, ενώ έχει τρομοκρατηθεί και από το ενδεχόμενο να προχωρήσει στη δημιουργία νέου κόμματος ο Γιώργος Παπανδρέου, αφού αντιλαμβάνεται πως θα μείνει εκτός Βουλής και θα έχει τη μοίρα του Άκη Τσοχατζόπουλου.

Ο Αντώνης Σαμαράς έχει προβληματιστεί με την απαίτηση του Ευάγγελου Βενιζέλου να τοποθετηθεί επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας, αφού ο ίδιος σκόπευε να ζητήσει από τον Ευάγγελο Βενιζέλο να τον βάλει επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ, γιατί τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας ετοιμάζονται να τον καρατομήσουν.

Η πιθανότητα να τοποθετηθεί επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας ο Ευάγγελος Βενιζέλος έχει θορυβήσει τους βουλευτές του κόμματος, αν και ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο Μάκης Βορίδης συμφωνούν απόλυτα, αφού θεωρούν τον Ευάγγελο Βενιζέλο ομοϊδεάτη τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Κουμουνδούρου, στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ έχουν προειδοποιήσει τον Ευάγγελο Βενιζέλο πως, αν δεν καταφέρει να χωθεί με κάποιο τρόπο στην επόμενη Βουλή, καλό θα ήταν να πάει να κλειστεί μόνος του στη φυλακή, για να τους βγάλει από την δύσκολη θέση να τον τρέχουν στα δικαστήρια για τα εγκλήματά του σε βάρος της χώρας.

Πηγές από την Χαριλάου Τρικούπη αναφέρουν πως, αν ο Αντώνης Σαμαράς δεν τοποθετήσει τον Ευάγγελο Βενιζέλο στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας, ο Ευάγγελος Βενιζέλος σκοπεύει να ζητήσει πολιτικό άσυλο στη Βόρεια Κορέα.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.