Πιτσιρίκο έχεις Clearasil;

Καλέ μου, γλυκέ μου Πιτσιρίκο, έχεις Clearasil; Θέλω να σπάσω μία Μαρία Σπυράκη με πύον! Είναι μία πουριτανή που δεν πιστεύει σε χρηματισμούς που επικαλείται ο Χαϊκάλης. Είναι υπεύθυνη και θέλει να συνετίσει εμάς τους ανεύθυνους. Για να μάθουμε τι να ψηφίζουμε: Το πολυαγαπημένο της γαλάζιο κόμμα.

Πιτσιρίκο, θα σου πω την αμαρτία μου. Δεν τον συμπαθώ το Χαϊκάλη. Και το 50-50 το θεωρώ την απόλυτη παρακμή της ελληνικής κοινωνίας. Αλλά οφείλω να ομολογήσω: Μπράβο του που δεν χρηματίστηκε και το κατήγγειλε.

Από το πρωί, τα χριστιανικά βατοπεδινά κανάλια που προωθούσαν κάτι Μάρες Αντουανέτες έχουν λαλήσει.

Κανάλια σεξιστικά που θέλουν εμάς τις γυναίκες να νιώθουμε γριές από τα 30. Που θεωρούν φυσιολογικό να αλείφουν με σοκολάτα γυναίκες με στρινγκ πρωί-πρωί, και να μιλάνε με σεξουαλικά υπονοούμενα σε ώρες που βλέπουν παιδιά.

Που δημοσιεύουν φωτογραφίες από οροθετικές πόρνες, χωρίς να αναφέρουν αυτοκτονίες πατεράδων των γυναικών αυτών, μετά την κατακραυγή.

Που περνούν στα αζήτητα τον Ψαριανίλα και τον ΤΣατσόπουλο όταν μυρίζουν το παλτό της Ραχήλ Μακρή.

Ίσως γιατί κρυφοθαυμάζουν άντρακλες που έχουν πηδήξει τη μισή Αθήνα.

Μπράβο στο Χαϊκάλη που αρνήθηκε γιατί δεν έχει να κερδίσει και τίποτα. Είναι σε κόμμα που μπαίνει, δεν μπαίνει στη Βουλή. Θα μπορούσε να λύσει το πρόβλημα της ζωής του. Δεν είμαι δεξιά, κάθε άλλο, αλλά θέλω να είμαι αντικειμενική.

Οι άλλοι βουλευτές, λοιπόν, που ψήφισαν για Πρόεδρο της Δημοκρατίας, κοιτάνε την παρτάρα τους. Απλά.

Ανήκουν στη θλιβερή μερίδα του ελληνικού πληθυσμού που πιστεύει ότι όλες οι γυναίκες είναι πουτάνες, πλην της γυναίκας τους, της κόρης τους και της μάνας τους.

Και η νοοτροπία αυτή επεκτείνεται και αλλού:

Τους νοιάζει να είναι καλά η οικογένειά τους και αδιαφορούν αν το 1/3 του πληθυσμού είναι άνεργο, εάν κάποιοι αυτοκτονούν, καταφεύγουν σε τοκογλυφικά ενεχυροδανειστήρια, μένουν άστεγοι, αν απολύονται έγκυες μετά τη γέννα, ή αν δίνουν τα παιδιά σε χωριά SOS, λόγω δυσπραγίας.

Σιγά! Δικό τους είναι το παιδί;

Στο κάτω-κάτω, θα βγάλουν την υποχρέωση με φιλανθρωπίες από καμιά υπερτραβηγμένη ξανθιά κυρία και καμιά άλλη, επίσης ξανθιά, που κάνει εκπομπές με αγάπη στα παιδιά (αν και πιο πολύ τη βλέπω να αγαπά την τρίτη ηλικία).

Και αυτά θεωρούνται φυσιολογικά. Εμείς είμαστε οι παράλογοι.

Πιτσιρίκο, ή στραβός είν’ ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε.

Φιλικά,

Κωνσταντίνα

Υ.Γ: Έχεις διαβάσει τις «Εξομολογήσεις ενός Οικονομικού Δολοφόνου»; Μου θυμίζει πολύ αυτό το βιβλίο η πραγματικότητα. Πολύ.

(Αγαπητή Κωνσταντίνα, ζούμε στην χώρα που όλοι κάνουν τους έκπληκτους και τους σοκαρισμένους με την απόπειρα δωροδοκίας ενός βουλευτή. Η χώρα λέγεται Ελλάδα, είναι χρεοκοπημένη εδώ και πέντε χρόνια και οι περισσότεροι πολίτες της είναι τόσο ηλίθιοι που είναι ικανοί να πειστούν πως έγινε απόπειρα χρηματισμού ενός μόνο βουλευτή -αφού όλοι οι υπόλοιποι πολιτικοί της χώρας μάχονται για τα συμφέροντα της πατρίδας-, ενώ δεν αποκλείεται να βγάλουν τρελό τον βουλευτή που κατήγγειλε την απόπειρα δωροδοκίας. Πάντως, μην δίνεις και πολλή σημασία, δεν υπάρχει ελπίδα. Να είσαι καλά.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.