“Η γιαγιά μου (πρώην δεξιά) θα ψηφίσει και φέτος ΑΝΤΑΡΣΥΑ”

Γεια σου πιτσιρίκο, η γιαγιά μου (πρώην δεξιά) θα ψηφίσει και φέτος ΑΝΤΑΡΣΥΑ και μου ζήτησε να το γράψω στο internet.

Δεν είμαι σίγουρος πώς ακριβώς αντιλαμβάνεται για το διαδίκτυο, ωστόσο οφείλω να μεταφέρω το πόσο σιχαίνεται τους Σαμαράδες που της πετσόκοψαν τη σύνταξη και πόσο μισεί τους Χρυσαυγίτες που φοβάται μην της πειράξουν το εγγονό.

Ελπίζω να παλέψει και τον παππού που δεν έχει αποκαλύψει ακόμα τα χαρτιά του.

Όπως και ελπίζω, να μην βρεθεί κανείς έξυπνος “να τους κλειδώσει μέσα”.

Δεν είναι ποτέ αργά για Ρωγμές. Για όλους μας.

Θάνος

(Αγαπητέ Θάνο, πολύ τις αγαπάω τις γιαγιάδες που ψηφίζουν ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Και τις νέες που ψηφίζουν ΑΝΤΑΡΣΥΑ αγαπάω. Και τον σύντροφο Διονύση Τσακνή αγαπάω. Η γιαγιά σου επιβεβαιώνει πως δεν έχει νόημα να είσαι επαναστάτης στα 20 -τότε όλοι είναι, γιατί είναι και οι ορμόνες στη μέση- αλλά πρέπει να είσαι επαναστάτης στα 70. Θάνο, θα τους τρελάνουμε τους Συριζαίους από Δευτέρα. Εντάξει, από την Τρίτη, άσε τους να χαρούν και μια μέρα. Την αγάπη μου και τα σέβη μου στην γιαγιά σου. Πες της ότι το έγραψες στο internet, και είμαστε έτοιμοι για την ανατροπή. Να είσαι καλά!)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.