Η Παναγιά η Σαμαριώτισσα ετοιμάζεται να δακρύσει

Σαμαράς ΜέρκελΜετά την επίσκεψή του στο Παρίσι, όπου διαδήλωσε κατά του θρησκευτικού φανατισμού, ο Αντώνης Σαμαράς επέστρεψε στη Σαουδική Μπανανία και δήλωσε πως δεν θα κατεβούν οι θρησκευτικές εικόνες από τα δημόσια κτίρια.

Ο Αντώνης Σαμαράς είπε πως στη Βουλή, στα δημαρχεία, στα δημόσια καταστήματα και τα σχολεία θα παραμείνουν οι θρησκευτικές εικόνες, ενώ θα μπουν εικόνες και στις τράπεζες για να μην τις πειράξουν οι συριζαίοι που δεν πιστεύουν στο χρήμα, όπως εμείς οι χριστιανοί που μπορούμε να σκοτώσουμε άνθρωπο για πέντε ευρώ.

Επίσης, ο Αντώνης Σαμαράς πρότεινε να μπουν στα δημόσια κτίρια μανουάλια, ώστε να μπορούν οι πιστοί να ρίχνουν χρήματα στο παγκάρι και να ανάβουν ένα κερί πριν λαδώσουν τον δημόσιο υπάλληλο.

Παράλληλα, ο Αντώνης Σαμαράς ξεκαθάρισε πως οι πιστοί θα μπορούν να κάνουν τάματα στις εφορίες -ώστε να έρθει η ανάπτυξη-, ενώ θα μπορούν να ανάβουν λαμπάδα στο μπόι του εφοριακού.

Σύμφωνα με τον Αντώνη Σαμαρά, κάθε Έλληνας θα φοράει υποχρεωτικά σταυρό και κομποσκοίνι, ενώ τόνισε πως πρόκειται να επαναφέρει το θέμα των ταυτοτήτων, οι οποίες δεν θα έχουν τα στοιχεία του κάθε Έλληνα αλλά θα γράφουν πάνω μόνο “Χριστιανός Ορθόδοξος”, και θα έχουν κι ένα μικρό κομμάτι από το Τίμιο Ξύλο.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου “πώς είναι δυνατόν να γίνονται τόσες λαμογιές και ρουσφέτια στα δημόσια κτίρια ενώ υπάρχουν μέσα σε αυτά χιλιάδες εικόνες”, ο Αντώνης Σαμαράς απάντησε πως οι λαμογιές των Ελλήνων είναι άγιες και ευλογημένες, αφού έχουν την έγκριση του Θεού, ο οποίος είναι φίλος του.

Ο Αντώνης Σαμαράς αμφισβήτησε την ύπαρξη της Παναγιάς της Συριζαίας, ενώ κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα πως δεν ξέρει το Πιστεύω και πως δεν πήγαινε στο Κατηχητικό.

(Ζούμε στο 2015. Θα έρθει κάποτε και στην Ελλάδα ο Διαφωτισμός. Ίσως, σε πεντακόσια χρόνια να γίνει και στην Ελλάδα διαχωρισμός Κράτους-Εκκλησίας. Ποτέ δεν ξέρεις.)

(Να θυμίσω πως, όταν ο Χριστόδουλος ζήτησε δημοψήφισμα για την αναγραφή του θρησκεύματος στην ταυτότητα, οι υπογραφές, σύμφωνα με την Εκκλησία, ήταν τρία εκατομμύρια. Δηλαδή, οκτώ εκατομμύρια Έλληνες δεν έβαλαν την υπογραφή τους και ο Χριστόδουλος έγινε ο πρώτος ιεράρχης που κατάφερε να διχάσει τους Έλληνες, με αφορμή το απόλυτα προσωπικό θέμα της πίστης.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.