Πρέπει να συμμετέχεις – Πρέπει να έρθεις να ψηφίσεις

Καλησπέρα, πιτσιρίκο. Είμαι ένα από τους Έλληνες που είχαν φύγει το 2010 αλλά αποφάσισα να γυρίσω πίσω στην πατρίδα το 2013. Σκεφτόμουν ότι για να έρθει αλλαγή πρέπει να συμμετέχεις. Την περίοδο που έμενα έξω, δεν μπορούσα να πηγαίνω στις πορείες -παρά μόνο όταν ήμουν στην Ελλάδα-, όποτε είχα πάρει απόφαση ότι, όταν έχουμε εκλογές, ΠΡΕΠΕΙ να κατεβαίνω να ψηφίζω. Αισθανόμουν ότι συμμετείχα έστω και λίγο για τον τόπο μου.

Συμφωνώ ότι είναι τραγικό να μην έχεις το δικαίωμα να ψηφίζεις στη πρεσβεία της χώρας σου, αλλά, αφού θέλουν να με απομονώσουν, δε θα τους περάσει.

Έπαιρνα πάντα το αεροπλάνο και ερχόμουν να ψηφίσω. Τα εισιτήρια ήταν πάντα ακριβά άλλα έλεγα αξίζει το κόπο.

Όχι ότι ήμουν πλούσιος άλλα θεωρούσα ότι ΠΡΈΠΕΙ να πάμε ΌΛΟΙ να ψηφίσουμε.

Εμείς ειδικά που μέναμε έξω θα μπορούσαμε να επηρεάσουμε το αποτέλεσμα, μιας και κανένας σχεδόν δεν θα επέλεγε τα κόμματα που κατασπαράζουν την χώρα και μας έδιωξαν από αυτή.

Διαβάζουν το μπλόγκ σου ΠΟΛΛΟΙ Έλληνες που μένουν στο εξωτερικό.

Ξέρω ότι οι περισσότεροι μπορούν να δώσουν αυτά τα χρήματα μια φορά στα 2 χρόνια για να έρθουν να ψηφίσουν.

Ας το κάνουν, αλλιώς να το ΒΟΥΛΩΣΟΥΝ!

Ευχαριστώ

Νίκος

(Αγαπητέ φίλε, αν με είχαν αναγκάσει να φύγω από την χρεοκοπημένη πατρίδα μου για να μπορέσω να επιβιώσω, θα ερχόμουν και με τα πόδια για να ψηφίσω. Έτσι, για την αλητεία. Να είστε καλά. Καλό βόλι!)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.