Θαύμα στο προεκλογικό σποτ της Νέας Δημοκρατίας!


Το πρώτο προεκλογικό σποτ της Νέας Δημοκρατίας με τον Αντώνη Σαμαρά έχει προκαλέσει πολύ γέλιο,έχει γίνει αντικείμενο τρελής σάτιρας και έχει χαρίσει χαρά σε πολύ κόσμο. Κανείς, όμως, δεν πρόσεξε το θαύμα που γίνεται σε αυτό το βίντεο.

Στο προεκλογικό σποτ της Νέας Δημοκρατίας, βλέπουμε μερικά παιδιά να παίζουν μπάλα.

Η μπάλα μπαίνει γκολ και την κοντρολάρει ο Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος συνοδεύεται από δυο άντρες και μια γυναίκα, και πιάνει την μπάλα με τα χέρια ενώ ο πιτσιρικάς τον πλησιάζει, για να πάρει την μπάλα.

Στο αμέσως επόμενο πλάνο, ο Αντώνης Σαμαράς συνεχίζει να κρατάει την μπάλα, ο πιτσιρικάς συνεχίζει να είναι απέναντί του αλλά έχει συμβεί ένα θαύμα:

Τα τρία πρόσωπα που συνοδεύουν τον Αντώνη Σαμαρά έχουν εξαφανιστεί και στην θέση τους εμφανίζεται ένα παγκάκι, το οποίο δεν υπήρχε στο προηγούμενο πλάνο.

Το συμπέρασμα είναι πως ο Αντώνης Σαμαράς διαθέτει μαγικές ικανότητες -σαν τον Ντέιβιντ Κόπερφιλντ- ώστε να εμφανίζει παγκάκια πίσω του για να κάτσει, ενώ δεν αποκλείεται να μετέτρεψε τους τρεις ανθρώπους που τον συνόδευαν σε παγκάκι.

Δείτε μερικές φορές την σκηνή με το ουρανοκατέβατο παγκάκι. Όσο πιο πολύ το βλέπεις, τόσο πιο αστείο είναι.

(Το γεγονός ότι υπάρχει ένα ολόκληρο παγκάκι αλλά σε αυτό κάθεται μόνο ο Σαμαράς -και κανένα από τα δέκα παιδιά του σποτ που κάθονται κάτω ή όρθια- εξηγείται εύκολα: Όλοι θα προτιμούσαμε να πέσουμε ξεροί από την ορθοστασία από το να κάτσουμε σε παγκάκι δίπλα στον Σαμαρά.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.