Πάκι-Πάκι τον καημό μου

Γεια πιτσιρίκο. Τώρα πια είμαι ήρεμος. Ο μικρός γιος μου φυσάει μία αποκριάτικη τρομπέτα μέσα στο αυτί μου και η κόρη μου έχει σκαρφαλώσει πάνω στους ώμους μου, συντρίβοντας και τις τελευταίες πιθανότητες να ανακάμψω από το πρόβλημα που αντιμετωπίζω τώρα τελευταία με τον αυχένα μου.

Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα είναι ο νίνζα-Πάκι, αντί ο αγαπημένος μου κάκτος στη πράσινη γλάστρα που όπως όλα δείχνουν θα παραμείνει στο μπαλκόνι.

Η επανάσταση μεταλλάχτηκε σε ήπια προσαρμογή και μάλλον θα γίνει από Παρασκευή απόγευμα μέχρι Κυριακή βράδυ για να μην έχει μεγάλο αντίκτυπο στις αγορές.

Ο Γ.Γ. του ΚΚΕ αφήνει γενειάδα και ανεβαίνει στο βουνό και πιο συγκεκριμένα στην Αράχοβα για να μπορεί να κάνει εφόδους στα χιονοδρομικά ανάκτορα του Παρνασσού.

Ο Πάνος ψάλλει τον εθνικό ύμνο στις εσχατιές της επικράτειας με τα F16 να πραγματοποιούν χαμηλές πτήσεις πάνω από τα κεφάλια μας κάνοντας μας να φουσκώνουμε από εθνική υπερηφάνεια.

Ο Βαγγέλης Σαμαράς έχει λουφάξει και όπως δείχνουν τα πράγματα δε πρόκειται να ανακάμψει από τη λοβοτομή που επιχείρησε να μας κάνει στρέφοντας κατά λάθος το νυστέρι στον εαυτό του.

Οι ναζί διαμηνύουν πως είναι η μόνη ελπίδα απέναντι στο ναζισμό, ομοιοπαθητική νομίζω πως λέγεται.

Οι Ευρωπαίοι εταίροι προσπαθούν να μας βοηθήσουν να σταθούμε στα πόδια μας αν και οι ίδιοι έχουν σαν πρότυπο έναν τύπο που είναι καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι.

Τώρα που η ελπίδα πηγαινοέρχεται, τώρα είμαι λεύτερος!

Υ.Γ. Σου είχα κλείσει ένα ραντεβού στο δρόμο, συγγνώμη αλλά άκυρο γιατί έχω αρπάξει κρύωμα.

Ν.Μ.

(Αγαπητέ φίλε, μπερδέψαμε τις επιθυμίες μας με τις δυνατότητές μας. Κρύο πολύ. Χειμώνας βαρύς. Αλλά είδα πως οι αμυγδαλιές έχουν αρχίσει να πετάνε κάτι πολύ μικρά άνθη. Ούτε εγώ θα έρθω στο ραντεβού στον δρόμο. Αφενός είμαι ακόμα κρυωμένος από το προηγούμενο ραντεβού στον δρόμο, και αφετέρου θα πάω για φαγητό με μια φίλη μου που δεν μένει εδώ και τα λέμε σπάνια. Όχι τίποτε άλλο αλλά σε λίγο θα μας ζητήσουν να κατέβουμε στον δρόμο και για τον Προκόπη Παυλόπουλο. Να κατέβουν αυτοί. Να είστε καλά. Σιδερένιος.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.