Περί αναβολής του πρωταθλήματος

Αγαπημένε μας Πιτσιρίκο,
αναφορικά με τον (για άλλη μια φορά) εύστοχο σχολιασμό σου σχετικά με την αναβολή του πρωταθλήματος στο ποδόσφαιρο, θα ήθελα να συμπληρώσω κάτι που αξίζει νομίζω να ειπωθεί:

Για όσους αγώνες δεν πραγματοποιηθούν, η Nova θα συνεχίσει να πληρώνεται κανονικότατα χιλιάδες ευρώ για τον κάθε… απραγματοποίητο αγώνα!

Μιλάμε για χρήμα κρατικό, που τόσο πολύ το έχουμε ανάγκη τώρα που το ταμείο είναι μείον.

Εάν ήθελαν πραγματικά να εξυγιάνουν το ποδόσφαιρο και τη βία στα γήπεδα, θα μπορούσαν κάλλιστα να αφαιρέσουν δέκα-δεκαπέντε βαθμούς από την κάθε ομάδα, αλλά πού θέληση…

Ένα μήνα και κάτι μετά την εκλογή του ΣΥΡΙΖΑ και τα όσα ελπίζαμε να γίνουν, δυστυχώς ουσιαστικές διαφορές δεν βλέπουμε.

Είναι νωρίς, σύμφωνοι, αλλά τα κίνητρα είναι εδώ και είναι ορατά για να κάνουν τη διαφορά από την αθλιότητα των προηγούμενων.

Και οι Αλαφουζομαρινάκηδες ήταν ευκαιρία να “χτυπηθούν”.

Η απόφαση για την αναβολή, πέρα από το τεράστιο κόστος σε δημόσιο χρήμα, είναι αστειότητα ανάλογη με το να έβαζαν τον Τζώρτζογλου με τη φανέλα με το “9” να τρέχει πάνω κάτω στο γήπεδο…

Μετά τιμής,

Μ.Α.

(Αγαπητή φίλη, είστε άδικη. Εγώ περιμένω από τη νέα κυβέρνηση να βοηθήσει ώστε να γίνουν πάλι φίλοι ο Αλαφούζος με τον Μαρινάκη, όπως ήταν στο παρελθόν. Νομίζω πως η πρώτη μεγάλη επιτυχία της κυβέρνησης θα είναι να βγουν έξω μαζί για φαγητό ο Τσίπρας, ο Μαρινάκης και ο Αλαφούζος. Θα το πανηγυρίσουμε όλοι μαζί. Κυβέρνηση, λαός, ολιγάρχες και Πρεσβεία, όλοι ενωμένοι. Να είστε καλά.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.