Ρίξε και λίγο κρασί στο νερό σου Αλέξη!

Φίλε Πιτσιρίκο, με το που άκουσα την υποψηφιότητα του Προκόπη Παυλόπουλου μου πάγωσαν τα … φρύδια, μου έπεσε το σαγόνι κάτω, και ένιωσαν προς στιγμή ότι η μέρα φεύγει και το εγκεφαλικό έρχεται.

Μετά από λίγα λεπτά βέβαια συνήλθα.

Αναρωτιέμαι, όμως, τι ακριβώς λέει -σημειολογικά πάντα- η επιλογή ενός ανθρώπου που υπέγραψε τα μνημόνια και το χειρότερο από όλα ήταν υπουργός Δημόσιας Τάξης την εποχή της δολοφονίας του Γρηγορόπουλου.

Ήταν υπουργός και ούτε καν παραιτήθηκε τότε.

Αποφάσισε ο Τσίπρας να μας πνίξει μέσα στην αηδία και την σιχαμάρα. Νομίζω πως δεν μας αξίζει.

Φιλιά από την Εσπερία
Ηλίας

Υ.Γ. Βέβαια, είναι μια καλή ευκαιρία -από τα όχι στο πρόσωπο του Παυλόπουλου- να μετρήσουμε πόσοι δικοί μας βρίσκονται στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.

(Αγαπητέ Ηλία, να πάμε στις πλατείες να στηρίξουμε και τον Προκόπη Παυλόπουλο. Πάντως, είχε υποβάλει την παραίτησή του -για λόγους ευθιξίας- ο Προκόπης Παυλόπουλος τον Δεκέμβριο του 2008 αλλά δεν είχε γίνει δεκτή από τον Καραμανλή. Και δεν ήταν υπουργός Δημόσιας Τάξης αλλά υπουργός Εσωτερικών. Ηλία, νομίζω πως δεν θα βρεις ούτε έναν “δικό μας” στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ. Και τον Σαμαρά ή τον Βενιζέλο να πρότεινε ο Τσίπρας, θα τους ψήφιζαν. Ηλία, μάλλον αυτό μας αξίζει. Άλλη εξήγηση δεν μπορώ να δώσω. Εσύ, πάντως, μην στενοχωριέσαι με αυτά τα πράγματα. Να είσαι καλά.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.