Ήρθε η ώρα του Καραμανλή

Alexis Tsipras, Prokopis PavlopoulosΠολύ καλά πηγαίνει η κυβέρνηση, αφού, πριν ολοκληρωθεί καν ένας μήνας από το “Πρώτη φορά Αριστερά”, κατάφερε να εκλέξει Πρόεδρο της Δημοκρατίας τον Προκόπη Παυλόπουλο.

Η εκλογή του Προκόπη Παυλόπουλου κλείνει προφανώς και το θέμα της εξεταστικής επιτροπής για το πώς έφτασε η χώρα στην χρεοκοπία και στα Μνημόνια, αφού, όταν εκλέγεις Πρόεδρο της Δημοκρατίας έναν από τους βασικούς υπουργούς της κυβέρνησης Καραμανλή, δεν πείθεις κανέναν πως θα κάνεις πραγματικά εξεταστική επιτροπή για την περίοδο 2004-2009.

Κι αφού κλείνει το θέμα με την κυβέρνηση Καραμανλή που οδήγησε την χώρα στην χρεοκοπία, κλείνει αυτομάτως και το θέμα με τις κυβερνήσεις Παπανδρέου, Παπαδήμου και Σαμαρά που εφάρμοσαν τα Μνημόνια.

Επίσης, η πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, μας ενημέρωσε πως ο Προκόπης Παυλόπουλος -ο οποίος είχε χαρακτηρίσει “μεμονωμένο περιστατικό” την δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου- σταμάτησε τα σκοτεινά γρανάζια τον Δεκέμβριο του 2008, οπότε όλοι εμείς, που άλλα πράγματα θυμόμαστε από εκείνες τις ημέρες του 2008, είμαστε βαριά πεπλανημένοι και να κάτσουμε καλά.

Ας καταλάβουμε επιτέλους πως με την Πρώτη φορά Αριστερά θα μάθουμε ξανά από την αρχή την νεότερη ιστορία της χώρας και την συμβολή του Προκόπη Παυλόπουλου στην Δημοκρατία, ενώ δεν αποκλείεται να αναδειχτεί ο ύπουλος και σκοτεινός ρόλος που έπαιξε ο δολοφονημένος Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος.

Με τον Προκόπη Παυλόπουλο να μας ενώνει όλους και να μας καθοδηγεί με την σεβάσμια μορφή του, οι Έλληνες πρέπει να βγούμε στους δρόμους και να στηρίξουμε την κυβέρνηση του Πρώτη φορά Αριστερά, η οποία ζητάει εξάμηνη παράταση της συμφωνίας, ώστε να σκίσει τα Μνημόνια τον Αύγουστο που είναι παχιές οι μύγες, ενώ θα διαγράψει και το χρέος γιατί είναι χρέος της και έχει δεσμευτεί απέναντι στον Προκόπη Παυλόπουλο, ο οποίος δεν σηκώνει μπαγαποντιές.

Τούτων δοθέντων, ήρθε η ώρα του Κώστα Καραμανλή, ο οποίος θα κάνει ένα φοβερό δίδυμο με τον Προκόπη Παυλόπουλο και θα οδηγήσει την χώρα σε νέες επιτυχίες.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.