Το σατανικό κόλπο του Βαρουφάκη με τα ΜΜΕ

Βαρουφάκης1Ενοχλημένα παρουσιάζονται πολλά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ από τις πάρα πολλές εμφανίσεις του υπουργού Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη, στα τηλεοπτικά κανάλια. Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ έχουν ενοχληθεί από τις τηλεοπτικές εμφανίσεις του Γιάνη Βαρουφάκη γιατί ο Βαρουφάκης είναι γοητευτικός και περιζήτητος, ενώ αυτοί έχουν τον ανθρωποδιώκτη.

Σύμφωνα με συνιστώσες του Μεγάρου Μαξίμου, οι συχνές επισκέψεις του Γιάνη Βαρουφάκη και άλλων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ στα κανάλια των νταβατζήδων της διαπλοκής αποτελούν μέρος του στρατηγικού σχεδίου της κυβέρνησης, για να συντρίψει τους ολιγάρχες.

Ο Γιάννης Βαρουφάκης -ο οποίος έχει δηλώσει πως θα διαλύσει τους ολιγάρχες εκμεταλλεύεται τις προσκλήσεις στα ιδιωτικά κανάλια, για να τρυπώνει μέσα στα γραφεία και να ψάχνει τα λογιστικά βιβλία.

Παράλληλα, ο Γιάνης Βαρουφάκης ανοίγει κουβέντα με τους τηλεδημοσιογράφους για το πώς πάνε τα οικονομικά τους -και τους το παίζει φίλος-, ώστε να του τα πούνε όλα και να τους χαρατσώσει άγρια.

Μετά την χτεσινή συνέντευξη στο Star, ο Νίκος Χατζηνικολάου δεν κατάλαβε πως ο Βαρουφάκης του πουλούσε οικειότητα και κολλητηλίκι, και τον τρέλανε στα “Νίκο μου” για να τον ψαρέψει, με αποτέλεσμα να του ομολογήσει σε φιλικό ύφος όλες τις κομπίνες που έχουν γίνει στα κανάλια που δούλεψε τα τελευταία 25 χρόνια.

Το δεξί μάτι του Γιάνη Βαρουφάκη είναι μίνι τηλεοπτική κάμερα, οπότε ο Βαρουφάκης έχει καταγράψει όλες τις δηλώσεις των τηλεδημοσιογράφων, οι οποίοι ομολογούν τις τηλεοπτικές ατασθαλίες των αφεντικών τους.

Ήδη, ο Γιάνης Βαρουφάκης έχει στα χέρια του στοιχεία που θα αναγκάσουν τους καναλάρχες να πληρώσουν 15 δισεκατομμύρια ευρώ τις επόμενες ημέρες, οπότε η χώρα θα πάρει μια πολύ βαθιά οικονομική ανάσα.

Επίσης, ο Αλέξης Τσίπρας καθησύχασε τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντάς τους πως ο Γιάνης Βαρουφάκης είναι προσωρινός στο υπουργείο Οικονομικών, αφού προορίζεται για την ΕΡΤ.

Ο Γιάνης Βαρουφάκης θα κάνει οκτάωρη καθημερινή εκπομπή στην ΕΡΤ, ώστε να τον βλέπουν όλες οι Ελληνίδες -οι οποίες φτιάχνονται όταν ο Βαρουφάκης τους μιλάει για το πόσο μεγάλο είναι το χρέος- και να μην βλέπει κανείς τα κανάλια των ολιγαρχών που θα αναγκαστούν να βάλουν λουκέτο.

Το πιο καυτό σημείο της οκτάωρης εκπομπής του Γιάνη Βαρουφάκη θα είναι η τελευταία ώρα, όπου ο Γιάνης θα παίρνει συνέντευξη από τον εαυτό του και όλη η χώρα θα έχει πολλαπλούς απανωτούς οργασμούς.

Στην Μ.Β.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.