Όλη η αλήθεια για την πτώση του αεροπλάνου στις Άλπεις

aΧαμός γίνεται με την υπόθεση της πτώσης του αεροπλάνου της Germanwings, μετά την αποκάλυψη πως το αεροπλάνο το έριξε στις Άλπεις ο συγκυβερνήτης.

Αυτά τα θέματα είναι πολύ πιασιάρικα για τα ΜΜΕ, αφού έχουν πολλά θύματα, πολύ πόνο και πολύ φόβο, οπότε συγκινούν τους δυτικούς μικροαστούς που τα καναταλώνουν με μανία.

Βέβαια, πρέπει το αεροπλάνο που θα πέσει να έχει μέσα πολίτες δυτικών χωρών, γιατί, αν έχει 580 Μογγόλους, δεν μας νοιάζει καθόλου που έγιναν αποκαΐδια.

Σύμφωνα με τα ΜΜΕ, ο πιλότος κλειδώθηκε μέσα στην καμπίνα και στούκαρε το αεροπλάνο στις Άλπεις αλλά δεν ξέρουμε γιατί -και δεν μπορούμε και να τον ρωτήσουμε-, οπότε ο καθένας μπορεί να λέει και να γράφει ό,τι του κατέβει στο κεφάλι.

Οι ειδικοί δεν έχουν αποφανθεί ακόμα για το αν πρόκειται για αυτοκτονία ή για τρομοκρατική ενέργεια, αλλά, αν αποφασίσεις να αυτοκτονήσεις παίρνοντας μαζί σου άλλους 149 ανθρώπους, μάλλον είναι τρομοκρατική ενέργεια.

Αν ο πιλότος ήθελε να αυτοκτονήσει, θα μπορούσε να πει στο προσωπικό του αεροπλάνου και στους επιβάτες να πηδήσουν με αλεξίπτωτα -και να στουκάρει αυτός μετά-, ή να προσγειώσει πρώτα το αεροπλάνο και να πάρει 30 κουτιά χάπια, ώστε να τα τινάξει.

Βέβαια, αν αυτοκτονούσε με χάπια, δεν θα ήταν ούτε μονόστηλο στην φυλλάδα του χωριού του, ενώ τώρα ασχολούνται μαζί του όλα τα ΜΜΕ του πλανήτη και είναι πρώτη μούρη στο CNN.

Από την άλλη, πρέπει να είναι ωραία φάση να αυτοκτονείς παρέα με άλλους 149 ανθρώπους· ειδικά, αν ξέρεις πως αυτοί δεν θέλουν να πεθάνουν και εσύ τους αυτοκτονείς με το ζόρι.

Όσο για το γεγονός ότι ο συγκυβερνήτης κλείδωσε τον πιλότο έξω από το πιλοτήριο, μπορεί να το έκανε επειδή δεν τον άφηνε κι αυτόν να οδηγήσει λίγο, και όλοι ξέρουμε πόσο εκνευριστικό είναι να μην σου δίνει ο άλλος βόλτα με το ποδήλατο, οπότε τον κλειδώνεις κι εσύ στην τουαλέτα, παίρνεις το ποδήλατό του και ξεσκίζεσαι στις βόλτες.

Βέβαια, δεν αποκλείεται ο πιλότος να πηδούσε την γκόμενα του συγκυβερνήτη, οπότε αυτός, για να τον εκδικηθεί, τον κλείδωσε έξω από το πιλοτήριο και κάρφωσε το αεροπλάνο στις Άλπεις, για να μην το ξανακάνει.

Φυσικά, δεν πρέπει να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο ο πιλότος και ο συγκυβερνήτης να ήταν ζευγάρι, να τα έφτιαξε ο πιλότος με τον αεροσυνοδό, οπότε ο συγκυβερνήτης τους εκδικήθηκε και τους δυο επειδή πηδιόσαντε.

Ωραία είναι όλα αυτά τα σενάρια αλλά εμείς δεν τσιμπάμε, επειδή είμαστε Ελληναράδες και ξέρουμε πως ρίχνουν την ευθύνη στον καημένο τον συγκυβερνήτη, για να μην πληρώσουν οι πολυεθνικές που μας πίνουν το αίμα με το καλαμάκι.

(Επειδή τώρα θα φοβάστε ακόμα περισσότερο τα αεροπλάνα, διαβάστε τι κόλπο κάνω εγώ για να μην φοβάμαι στο αεροπλάνο: Το κόλπο )

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.