Δεν αλλάζει η ώρα σε θερινή φέτος στην Ελλάδα

CΣάλο έχει προκαλέσει η απόφαση της κυβέρνησης να μην εφαρμοστεί φέτος η θερινή ώρα και να μην μετακινηθούν οι δείκτες των ρολογιών μια ώρα μπροστά τα ξημερώματα της επόμενης Κυριακής.

Σύμφωνα με συνιστώστες του Μεγάρου Μαξίμου, η απόφαση να μην πάνε μπροστά οι δείκτες των ρολογιών στην Ελλάδα πάρθηκε από τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.

Ο Αλέξης Τσίπρας είπε στους συνεργάτες του πως, αν οι δείκτες των ρολογιών πάνε μια ώρα μπροστά, η Ελλάδα θα βρεθεί μια ώρα πιο κοντά σε ένα νέο Μνημόνιο.

Όπως τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας, “καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια Μνημόνια σερί”.

Ο Αλέξης Τσίπρας είπε ακόμα πως ο χρόνος προκαλεί άγχος στους ανθρώπους -όπως και το χρήμα-, οπότε, με την πρώτη ευκαιρία, η νέα κυβέρνηση θα πρέπει να καταργήσει και τον χρόνο και το χρήμα.

Το υπουργικό συμβούλιο θα συνεδριάσει για να εξετάσει το ενδεχόμενο να γυρίσουν τα ρολόγια στην Ελλάδα 13 χρόνια πίσω, ώστε να μην μπει η Ελλάδα στην ζώνη του ευρώ, και να επιστρέψει στην δραχμή, χωρίς να βγει από το ευρώ.

Παράλληλα, εξετάζεται το ενδεχόμενο να γίνει δημοψήφισμα, για να αποφασίσει ο ελληνικός λαός σε ποια ιστορική περίοδο επιθυμεί να πάνε τα ρολόγια, ώστε να ζήσει τα μεγαλεία που του αξίζουν.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.