Νέα πρόκληση της Άνγκελα Μέρκελ απέναντι στην Ελλάδα

Merkel-na

Σάλος έχει ξεσπάσει σε όλη την Ευρώπη μετά από τη δημοσίευση αυτής της φωτογραφίας που δείχνει την Άνγκελα Μέρκελ να δείχνει το πράμα της, ενώ φοράει φούτερ του Παναθηναϊκού.

Σύμφωνα με την γερμανική τηλεόραση, η φωτογραφία προέρχεται από βίντεο, και η Άνγκελα Μέρκελ φωνάζει “έχω την Ελλάδα γραμμένη στη μουνάρα μου”.

Ήδη, η ελληνική κυβέρνηση έχει προβεί σε έντονο διάβημα στην γερμανική κυβέρνηση, ζητώντας από την Άνγκελα Μέρκελ να σβήσει την Ελλάδα από το αιδοίο της.

Έλληνες καλλιτέχνες υποστηρίζουν πως η Ελλάδα πρέπει να γίνει γκράφιτι στο αιδοίο της κυρίας Μέρκελ, σε ένδειξη συμβολισμού για την ανθρωπιστική κρίση που περνάει η χώρα μας.

Οι νεοφιλελέδες υποστηρίζουν πως η κίνηση της Άνγκελα Μέρκελ είναι μια ψύχραιμη, πολιτισμένη και πολύ ευρωπαϊκή αντίδραση στο κωλοδάχτυλο του Γιάνη Βαρουφάκη, ενώ ο σοφός λαός πιστεύει πως το μουνί θέλει παιχνίδια με τον πούτσο και τ’ αρχίδια.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.