Μαύρη πέτρα

Black RockΑγαπητέ μου Πιτσιρίκο, σου γράφω ξανά μετά την κίνηση του Τσίπρα να υποβαθμίσει τον Βαρουφάκη και να αναβαθμίσει τους Τσακαλώτο και Δραγασάκη, επειδή ο Γιάνης είναι παλιόπαιδο που φοράει δερμάτινα, καβαλάει μοτοσυκλέτες μεγάλου κυβισμού, τρώει τσιπούρες και γαρίδες με θέα την Ακρόπολη και τον Λυκαβηττό, έχει όμορφη γυναίκα, γαμάτο εξοχικό στην Αίγινα και μιλάει όμορφα και ακομπλεξάριστα στους ξένους.

«Αει σιχτίρ πια» είπε ο Τσίπρας, “δεν θέλετε τον Γιάνη μου, θα σας στείλω εγώ τον Ευκλείδη μου που μπορεί να σπούδασε στην Οξφόρδη και να φέρεται σαν σιγανοπαπαδιά αλλά είναι σκληρό καρύδι και δεν καταλαβαίνει από πολλά!”.

Να δεις Πιτσιρίκο πως, αν του την πει ο Σόιμπλε του Ευκλείδη, μπορεί και να του πετάξει καμιά μαύρη πέτρα -Black Rock στα αγγλικά- στο κεφάλι.

ΣΥΡΙΖΑ και σφύριζα, Πιτσιρίκο!

Φιλιά

Ηλίας

Υ.Γ. Πολύ χαμηλά τον πήχη της αξιοπρέπειας ο Τσίπρας. Θα χτυπήσει το γόνατο του σε λίγο. Μετά από την απαίτηση των Γερμανών και των ντόπιων πρακτόρων τους, Ευκλείδης Τσακαλώτος. Black Rock ο Ευκλείδης, μαύρη πέτρα εγώ πίσω μου. Ουζάκι, μπανάκι και παγωτό χωνάκι. Ζήτω το καλοκαιράκι!

(Αγαπητέ Ηλία, εγώ νομίζω πως ο Αλέξης Τσίπρας αναβάθμισε τον Γιάνη Βαρουφάκη, αφού του έδωσε και άλλους υπαλλήλους. Βέβαια, θα μας το εξηγήσει αυτό ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας απόψε στη συνέντευξη που θα δώσει στο κανάλι του Βαρδινογιάννη, στο πλαίσιο της ολομέτωπης επίθεσης που κάνει η κυβέρνηση στους ολιγάρχες, για να τους διαλύσει. Ζήτω το καλοκαίρι, η χρυσή εποχή των φτωχών! Να είσαι καλά.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.