Μου λείπει

Πιτσιρίκο, θα σου γράψω κάτι τελείως διαφορετικό αυτή τη φορά γιατί μ’ έχει πιάσει η άνοιξη. Επίσης βαρέθηκα να διαβάζω για πολιτικά, νισάφι!

Μου λείπει ο πρώην μου. Τον αγαπώ πολύ. Κανείς δεν είναι σαν κι αυτόν.

Έχει περάσει 1,5 χρόνος από τότε που χωρίσαμε. Βγαίνω με τους φίλους μου, κάνω τα χόμπι μου (τραγούδι, θέατρο, γυμναστήριο), έχω και τα φλερτ μου.

Προσπάθησα και για σχέση, αλλά δεν γίνεται… μου λείπει αυτός ο συγκεκριμένος γιατί είναι μοναδικός και σπάνιος για μένα.

Είναι βέβαια λίγο μουντρούχος και κλειστός, και θέλει να βγαίνει μόνο στη γειτονιά του, και μόνο με τα ίδια άτομα, αλλά εγώ τον αγαπώ.

Κι ας του γκρινιάζω που θέλω να κάνουμε κι άλλα πράγματα. Είμαι τσιγγανοκαλλιτεχνάκι που βαριέται εύκολα, τι να κάνουμε;

Εύχομαι, εάν με θέλει και με αγαπά βέβαια, να είμαστε πάλι μαζί.

Φιλικά

Κωνσταντίνα

(Αγαπητή Κωνσταντίνα, όπως έγραψες, ευθύνεται η άνοιξη που σου λείπει ο πρώην σου. Όπως έγραψε κι ο Διονύσιος Σολωμός “Έστησ’ ο Έρωτας χορό με τον ξανθόν Απρίλη, κι η φύσις ηύρε την καλή και τη γλυκιά της ώρα”. Ερωτεύεται και φιστικώνεται όλη η φύση την άνοιξη. Πάντως, μην ανησυχείς, όλοι στην ίδια φάση είμαστε αυτή την εποχή. Με το πού μπαίνει η άνοιξη, σου λείπουν όλα, όχι μόνο οι πρώην. Εμένα μου λείπει και ο Πεπίτο, ένα χάμστερ που μου είχε πάρει ο πατέρας μου, όταν ήμουν 7 χρονών. Κοίτα, Κωνσταντίνα, παλιότερα, μια φίλη αναγνώστρια μου είχε στείλει ένα μέιλ, στο οποίο έγραφε πόσο της λείπει ένα αγόρι που είχε γνωρίσει και το έψαχνε. Εγώ ανέβασα το μέιλ στο μπλογκ, το αγόρι το διάβασε, και βρέθηκαν. Οπότε, αν διαβάζει ο πρώην της Κωνσταντίνας, παρακαλείται να επικοινωνήσει μαζί της γιατί το κορίτσι έχει πέσει σε έρωτα μαζί του και τον ποθεί τρελά, αν και είναι κάπως αποσυνάγωγος και έχει τον ανθρωποδιώκτη. Αγαπήσαμε, κύριε, τι θέλετε να κάνουμε; Ορίστε, το παραδεχόμαστε. Κωνσταντίνα, εγώ έκανα ό,τι μπορούσα. Εύχομαι να πάνε όλα καλά. Σε παρακαλώ να με ενημερώσεις αν υπάρξουν εξελίξεις. Να είσαι καλά.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.