Συνελήφθη η διαβόητη Βίκυ Σταμάτη

Viki Stamati2Μετά από συντονισμένες προσπάθειες της Ελληνικής Αστυνομίας, της Ιντερπόλ και του FBI, συνελήφθη σήμερα η διαβόητη κακοποιός και τρομοκράτισσα Βίκυ Σταμάτη.

Η σύλληψη της Βίκυς Σταμάτη -μια μόλις ημέρα μετά την απόδρασή της- δείχνει την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στην Ελληνική Αστυνομία μετά την άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση.

Η Βίκυ Σταμάτη εντοπίστηκε σε εκκλησία κοντά στο Δρομοκαΐτειο, για να επιβεβαιωθεί πανηγυρικά η φράση «ο δολοφόνος επιστρέφει πάντα στον τόπο του εγκλήματος».

Πηγές από την ΓΑΔΑ αναφέρουν πως η Βίκυ Σταμάτη ήταν έτοιμη να μπουκάρει στην εκκλησία και να σηκώσει το παγκάρι, για να αγοράσει όπλα και χειροβομβίδες.

Σύμφωνα με άλλες μπατσικές πληροφορίες, η Βίκυ Σταμάτη επικοινώνησε μέσω συνεργού της με τις εισαγγελικές αρχές και εξέφρασε την επιθυμία να παραδοθεί αλλά -καλού κακού- την κάρφωσε κι ένας περαστικός που τηλεφώνησε στην Αστυνομία, ώστε να διατηρηθεί το πατροπαράδοτο έθιμο της ρουφιανιάς.

Η Αστυνομία εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία ενημερώνει τους πολίτες πως μπορούν να βγουν από τα σπίτια τους, αφού η Βίκυ Σταμάτη συνελήφθη και δεν κινδυνεύουν πια.

Η είδηση της σύλληψης της Βίκυς Σταμάτη σκόρπισε ενθουσιασμό στους πιστούς, γιατί αφενός θα μπορούν να πάνε στην εκκλησία την Μεγάλη Εβδομάδα και αφετέρου θα μπορέσουν να σουβλίσουν το αρνί στην αυλή και όχι μέσα στο σπίτι, αφού τώρα δεν τους απειλεί η Βίκυ Σταμάτη.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.