Τρομάξαμε!

TROMAKSAME

Για άλλη μια φορά επιχειρείται μέσω του διεθνούς τύπου η τρομοκράτηση και η διασπορά καταστροφολογικών σεναρίων για την Ελλάδα.

Όπως ακριβώς συμβαίνει από τότε που εκλέχθηκε αυτή η κυβέρνηση, τις παραμονές κάθε σημαντικής ημερομηνίας των επιχειρούμενων “διαπραγματεύσεων”.

(Αγαπητέ Jo Di, αν η Ελλάδα βγει από την Ευρωζώνη, κάτι φυλλάδες τύπου Bild θα βάλουν λουκέτο. Πάντως, ένα από τα καλά της χρεοκοπίας της χώρας είναι πως διαπιστώσαμε ότι υπάρχουν φασιστικές, ρατσιστικές και εμετικές φυλλάδες σε πολλές χώρες της Ευρώπης. Και αν κρίνουμε από τα πολλά φύλλα που πουλάνε, καταλαβαίνουμε πολλά και για πολλούς από τους κατοίκους αυτών των χωρών. Άντε, να την κάνουμε από αυτό το θλιβερό μαγαζί γιατί βρόμισε και θα κολλήσουμε καμιά αρρώστια.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.