Επίθεση στον εκλεκτό του λαού

SamarasΑίσθηση έχει προκαλέσει η φραστική επίθεση αγροτών στον λαοπρόβλητο και κοσμαγάπητο Αντώνη Σαμαρά σε χωριό των Σερρών.

Η Νέα Δημοκρατία αποδίδει στον ΣΥΡΙΖΑ την φραστική επίθεση στον Αντώνη Σαμαρά, αφού είναι γνωστό πως οι Σέρρες είναι σφηκοφωλιά των συριζαίων και των κομμουνιστοσυμμοριτών.

Η αστυνομία προχώρησε στις προσαγωγές δυο ατόμων που κατηγορούνται για προσβολή της μνήμης νεκρού.

Σύμφωνα με τον νόμο περί προσβολής της μνήμης νεκρού, οι δυο προσαχθέντες κινδυνεύουν με φυλάκιση έξι μηνών ή με χρηματική ποινή.

Οι κατηγορούμενοι υποστηρίζουν πως δεν ήξεραν ότι ο Αντώνης Σαμαράς είναι πολιτικό πτώμα και τον θεωρούσαν, απλά, άφαντο, αλλά η ίδια ποινή ισχύει και για τους άφαντους.

Ο Αντώνης Σαμαράς δήλωσε πως θα κάνει περιοδεία σε όλη την Ελλάδα γιατί αυτός είναι ο μοναδικός τρόπος να αντιληφθούν οι πολίτες πως ζει ακόμα.

Στις επισκέψεις του Αντώνη Σαμαρά σε πόλεις και χωριά θα στήνονται από τη Νέα Δημοκρατία προβοκάτσιες με πολίτες που είχαν αγανακτήσει με την κυβέρνηση Σαμαρά, γιατί διαφορετικά θα περνάει εντελώς απαρατήρητος.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.