Η Αγία Βαρβάρα στο πλευρό του Ολυμπιακού

spanoulisΑίσθηση έχει προκαλέσει σε όλη την Ευρώπη η αποκάλυψη πως η Αγία Βαρβάρα βοήθησε τον Ολυμπιακό να νικήσει την ΤΣΣΚΑ στον ημιτελικό του Final Four.

Όπως αποκάλυψε ο Βασίλης Σπανούλης, λίγο πριν σουτάρει το κρίσιμο τρίποντο, είδε την Αγία Βαρβάρα στη ρακέτα της ΤΣΣΚΑ.

Ο Βασίλης Σπανούλης δεν κατάλαβε αμέσως πως ήταν η Αγία Βαρβάρα και ήταν έτοιμος να ζητήσει από τον διαιτητή να διακόψει τον αγώνα γιατί νόμιζε πως η ΤΣΣΚΑ έπαιζε με έξι παίκτες.

Τότε, η Αγία Βαρβάρα έκανε σκριν για να μείνει ελεύθερος ο Σπανούλης, και του φώναξε “Σούταρε Kill Bill!”, ενώ, παράλληλα, η ίδια “έκοψε” μέσα στο καλάθι από την μπέιζλάιν, για να κάνει μπλοκ άουτ και να πάρει το ριμπάουντ.

Ο Βασίλης Σπανούλης έβαλε το τρίποντο, οπότε η Αγία Βαρβάρα εκμεταλλεύτηκε το γεγονός πως ήταν αόρατη και άρχισε να τραβάει τα σορτσάκια των Ρώσων και να τους λύνει τα κορδόνια.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την αποστολή του Ολυμπιακού, η ομάδα πήρε κρυφά μαζί της στη Μαδρίτη ένα κόκαλο της Αγίας Βαρβάρας, για να βοηθήσει την ομάδα και, ειδικά, τον Βασίλη Σπανούλη.

Ο Βασίλης Σπανούλης είναι το βαρύ πυροβολικό του Ολυμπιακού, οπότε η Αγία Βαρβάρα τον προστατεύει γιατί είναι προστάτιδα του Πυροβολικού.

Η είδηση πως ο Ολυμπιακός έχει στο πλευρό του την Αγία Βαρβάρα έχει προβληματίσει τους παίκτες και τους παράγοντες της Ρεάλ Μαδρίτης, ενόψει του αποψινού τελικού.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το στρατόπεδο των Ισπανών, η Ρεάλ Μαδρίτης θα έχει στον πάγκο της ένα κόκαλο του Αγίου Βικέντιου, ο οποίος είναι προστάτης του πικ εν ρολ και αποτρέπει τα εύκολα λέι απ.

Η αποψινή κόντρα της Αγίας Βαρβάρας με τον Άγιο Βικέντιο αναμένεται με αγωνία.

Ο Θεός να βάλει το χέρι Του.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.