Με ποδήλατο θα επιστρέψει ο Αλέξης Τσίπρας από τη Ρίγα της Λετονίας

tsipras junckerΆφωνη έχει αφήσει όλη την Ευρώπη η απόφαση του Αλέξη Τσίπρα να επιστρέψει από τη Ρίγα της Λετονίας στην Ελλάδα με ποδήλατο.

Αρχικά, είχε προγραμματιστεί η ελληνική αντιπροσωπεία στη Σύνοδο Κορυφής να επιστρέψει στην Ελλάδα με τανκ, ενώ υπήρχε και η σκέψη τα μισά μέλη της αποστολής να επιστρέψουν με υποβρύχιο, για να μην έχουν παράπονο ο Στρατός και το Πολεμικό Ναυτικό επειδή ο Αλέξης Τσίπρας ταξίδεψε στη Λετονία με C-130.

Σε μια προσπάθεια να πειστούν οι Ευρωπαίοι ηγέτες και το ΔΝΤ πως η Ελλάδα είναι χαλαρή και δεν τραβάει κανένα ζόρι, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος πρότεινε να επιστρέψει η ελληνική αποστολή στην Ελλάδα με ποδήλατα.

Ο Αλέξης Τσίπρας ενθουσιάστηκε με την ιδέα -γιατί θέλει να χάσει και λίγο ξύγκι από τα μπούτια-, ενώ ο Νίκος Παππάς διαφώνησε γιατί δεν ξέρει ποδήλατο, οπότε του βρήκαν ένα ποδήλατο με βοηθητικές ρόδες.

Η ελληνική αποστολή δεν θα επιστρέψει κατευθείαν στην Ελλάδα αλλά θα περάσει με τα ποδήλατά της από όλες τις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, για να μεταφέρει σε όλους τους Ευρωπαίους το μήνυμα πως εμείς οι Έλληνες είμαστε πολύ άνετοι και γαμάτοι τύποι.

Σε άλλα νέα, ο Αλέξης Τσίπρας είπε στην Άνγκελα Μέρκελ πως, αν γίνει συμφωνία, θα διασχίσει τον Ατλαντικό κολυμπώντας, ενώ η Άνγκελα Μέρκελ δεσμεύτηκε πως, σε μια τέτοια περίπτωση, θα φορέσει γραβάτα και πον πον.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.