Ο ΜίοΜίο

MioMio1Φίλτατε Πιτσιρίκο, χαίρε!
Σε ευχαριστώ για την προσοχή σου. Εδώ τα πράγματα βαίνουν καλώς. Να το αγγίξω ούτε συζήτηση ακόμα αλλά πλέον τρώμε στην αυλή στο γυάλινο πρώην τασάκι -κι όχι από κάτω- και πίνουμε και καθαρό νεράκι.

MioMio Έχω ανοίξει και την πόρτα και χθες το βράδυ και σήμερα το πρωί ο ΜίοΜίο μπήκε και στο σπίτι.

Έσκασα στα γέλια, έκανε επιθεώρηση, σαν να έπρεπε να πάρει απόφαση αν θα το νοικιάσει.

Τώρα κάνουμε διαπραγματεύσεις για το ύψος του ενοικίου. Ελπίζω να τελειώσουμε πριν τις διαπραγματεύσεις της απαστράπτουσας νέας κυβέρνησης μας με τους Θεσμούς (χοχοχο).

Τώρα σκέφτομαι να φτιάξω κι ένα χαρτόκουτο με μαλακό ύφασμα μέσα, για να κοιμάται την νύχτα και να φύγει από τα αυτοκίνητα. Μέχρι να συνηθίσει, και να το πιάσω.

Σου στέλνω και μερικές φωτογραφίες. Δεν είναι και το καλύτερο μια και τις βγάλαμε προχτές που έβρεχε. Αλλά από το τίποτα ε;

Σε χαιρετώ και θα επανέλθω λίαν συντόμως με νέες εξελίξεις.

Να είσαι καλά.

Παναγιώτης

(Αγαπητέ Παναγιώτη, μετά το πρώτο μέιλ που μου έστειλες, ήξερα πως θα προσπαθήσεις να πάρεις το γατάκι στο σπίτι. Τώρα ελέγχει το σπίτι, για να αποφασίσει αν θα σε φιλοξενήσει. Οι γάτες σε φιλοξενούν στο σπίτι σου. Είναι γνωστό αυτό σε όλους όσοι έχουν γάτα. Άφηνε την πόρτα του σπιτιού ανοιχτή, και ένα βράδυ θα σε περιμένει στο κρεβάτι σου. Στάνταρ. Να είσαι καλά.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.