Ο Coffee

CoffeeΚαλησπέρα Πιτσιρίκο,
Είχα αρκετούς μήνες στο μυαλό μου ένα ερώτημα για το αν πρέπει να πάρω σκύλο. Σου στέλνω λοιπόν αυτό το email για να σου πω πως το γράμμα της Σίσυ “Σκυλάκια και μεγάλοι σκύλοι” καθώς και η δική σου απάντηση ήταν καθοριστικά στην απόφαση μου.

Κατά κάποιο τρόπο, μου έδωσε το θάρρος που έλειπε, οπότε και, μετά από έρευνα στα διάφορα σωματεία και φιλοζωικές, την Κυριακή πιθανότατα θα αποκτήσω το πρώτο μου σκύλο στην Αθήνα.

Αν τελικά τη Κυριακή καταλήξουμε σε υιοθεσία -ελπίζω εσύ να καταλάβεις πως υπάρχει χημεία και μεταξύ σκύλου και ανθρώπου γι αυτό και το “ΑΝ”, συνήθως όταν το λέω με κοιτάνε κάπως- θα σου στείλω και φωτογραφίες.

Καλό βράδυ!

Δ.

Υ.Γ. Η ειρωνεία είναι πως, όταν θες να αποκτήσεις ζώο υπεύθυνα, γνωρίζοντας πως δε θα πάρεις ένα λούτρινο, σου είναι δύσκολη η απόφαση, με αποτέλεσμα να μην αποκτούν ζώα αυτοί που θα τα φρόντιζαν.

Και το δεύτερο μέιλ, που ήρθε σήμερα:

Πιτσιρίκο, όπως σου είπα και στο προηγούμενο mail, σήμερα πήγα και είδα το νέο μέλος της οικογένειας και τον έκανα και βόλτα παρακαλώ!

Σου παρουσιάζω λοιπόν τον Coffee που εντόπισα μέσω του stray.gr, για τον οποίο δώσαμε ραντεβού ξανά σε μια βδομάδα για την υιοθεσία και τα σχετικά, έτσι ώστε να αποκτήσω τα απαραίτητα και να το επεξεργαστώ λίγο ακόμη.

Είναι γλυκύτατος και νιώθω ακόμη την ευεξία που μου προσέφερε η βόλτα μαζί του.

(Αγαπητέ φίλε, είναι πολύ ωραίος ο Coffee. Και φαίνεται πολύ τρυφερός, με τα φυσικά ζωγραφισμένα μάτια του. Όλο το νόημα της ζωής είναι στα μάτια ενός σκύλου. Σε λίγες ημέρες, θα απορείτε πώς ζούσατε τόσα χρόνια χωρίς αυτόν. Περιμένω και νέο μέιλ με φωτογραφίες, μετά τη συμβίωση. Να είστε καλά.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.