Όχι άλλο σώσιμο! Save us no more!

8PERCENT-EL

Μόλις το 8% των χρημάτων που δόθηκαν στην Ελλάδα, έχουν καλύψει ανάγκες του λαού. Το υπόλοιπο 92% κατευθύνθηκε πίσω στους πιστωτές και τις τράπεζες.

8PERCENT

Only 8% of the money given to Greece actually went to the greek people. The other 92% returned to the lenders and their banks.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.