Ήρεμος

mΘεωρητικά, ζούμε μια πολύ κρίσιμη περίοδο, η οποία θα καθορίσει το μέλλον της χώρας των πολιτών της. Βέβαια, αυτό -σύμφωνα με τους “ειδικούς”- ίσχυε και για κάθε ημέρα των τελευταίων πέντε χρόνων, ενώ αναμένεται να ισχύει και για τα επόμενα είκοσι χρόνια.

Παρακολουθώντας τις δηλώσεις που θυμίζουν πολεμικά ανακοινωθέντα -και τις προτάσεις που γίνονται για επιτευχθεί η εκεχειρία που λέγεται συμφωνία-, διαπιστώνω πως είμαι πολύ ήρεμος.

Είμαι ήρεμος γιατί αντιλαμβάνομαι πως όλο αυτό είναι λάθος.

Όλη αυτή η ιστορία με την υστερία επί πέντε χρόνια για την χρεοκοπία μιας χώρας είναι λάθος.

Μπορεί να προσπαθούν να μας πείσουν πως αυτό δεν είναι ένα λάθος αλλά μια απόλυτα λογική διαδικασία αλλά το δικό μου στομάχι μου λέει πως είναι λάθος.

Μπορεί τόσοι σημαντικοί άνθρωποι από διαφορετικές χώρες -καλά, με κανέναν από αυτούς δεν θα καθόμουν στο ίδιο τραπέζι-, να μιλάνε πάρα πολύ σοβαρά και με ένταση για το χρέος και τον ΦΠΑ, αλλά εγώ το βρίσκω άρρωστο όλο αυτό.

Ναι, δεν είναι μόνο λάθος.

Είναι και άρρωστο.

Περαστικά.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.