Μένουμε Ευρώπη!

menoume evropiΣήμερα το απόγευμα, όλοι στο Σύνταγμα, στη συγκέντρωση με το κεντρικό -και μοναδικό σύνθημα- “Μένουμε Ευρώπη”.

Θα πάω το απόγευμα στο Σύνταγμα, για να συμπαρασταθώ στους συμπατριώτες μας που θέλουν να πάνε να μείνουν στην Ευρώπη.

Δεν καταλαβαίνω γιατί η κυβέρνηση δεν επιτρέπει σε αυτούς τους συμπατριώτες μας να πάνε να μείνουν στην Ευρώπη. Προτείνω να τους απελάσει.

Δικαίωμά τους είναι να πάνε να μείνουν όπου θέλουν. Τους τετρακόσιες χιλιάδες συμπατριώτες μας που έφυγαν, γιατί δεν τους σταμάτησε κανείς; Δυο μέτρα και δυο σταθμά;

Τώρα που η Ελλάδα βουλγαροποιείται και κινεζοποιείται, η μόνη λύση για πολλούς Έλληνες είναι να πάνε να μείνουν στην Ευρώπη.

Μου φαίνεται πως θα φύγω κι εγώ για το Λουξεμβούργο.

Μένουμε Ευρώπη!

Στο καλό και να μας γράφετε!

(Ελπίζω αυτή η συγκέντρωση να έχει περισσότερο κόσμο από την προηγούμενη που δεν ήταν ούτε εκατό άτομα, και έμοιαζε σαν να είχαν μαζευτεί τίποτα ανώμαλοι να κάνουν καμάκι στους τσολιάδες.)

(Είναι πολύ ωραίο να βλέπεις να διαδηλώνουν άνθρωποι που δεν έχουν διαδηλώσει ποτέ στη ζωή τους. Επίσης, είναι ωραίο να βλέπεις στον δρόμο πλούσιους ή εκπροσώπους πλουσίων. Ανεκτίμητη αξία να διαδηλώνεις στο Σύνταγμα μαζί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Άδωνι Γεωργιάδη. Θα το λες και στα παιδιά σου. Αν υπάρχει ένας ματατζής με χιούμορ, τον παρακαλώ να ρίξει ένα δακρυγόνο, ή έστω μια κρότου-λάμψης, για να τραβήξω ένα βίντεο με τους “Μένουμε Ευρώπη” να μένουν ξεροί, και να το βλέπω όταν θα με πιάνουν στενοχώριες, για να γελάω. Ευχαριστώ.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.