Ραντεβού

Πιτσιρίκο, γεια σου και πάλι,
ξέρεις πότε πραγματικά θα πει η πλειοψηφία το όχι;

Όταν η Μέρκελ δει και αποδεί και ζητήσει διαχωρισμό Εκκλησίας-Κράτους και φορολογία της περιουσίας της “Εκκλησίας της Ελλάδος Incorporated” για να γεμίσει ο κρατικός κορβανάς, όπως ισχύει σε όλη την Ευρώπη -της Ιρλανδίας που βρίσκομαι συμπεριλαμβανομένης-, όπου, αν οι Έλληνες είναι οι Ταλιμπάν της Ορθοδοξίας, οι εδώ είναι οι Ταλιμπάν του καθολικισμού (να φανταστείς το Σάββατο έχουν συγκέντρωση κατά των εκτρώσεων- που απαγορεύονται σε όλες τις περιπτώσεις έτσι κι αλλιώς).

Τότε λοιπόν θα δεις και φλάμπουρα και σημαίες και εθνικές ανατάσεις και επαναστατικό λόγο εναντίον των κουτόφραγκων που νομίζουν πως θα μας κάνουν ό,τι θέλουν.

Θα δεις και τον Άνθιμο να διαρρηγνύει τα άμφιά του, και τον κόσμο να διαδηλώνει κατά της ΕΕ, μη σου πω πως και το ΚΚΕ θα αποφασίσει ξαφνικά να συνταχθεί με τους υπόλοιπους.

Καλό αγώνα και καλή εκλογική εβδομάδα, και, αν βγει το ναι, ραντεβού στα γουναράδικα.

Παντελής

(Αγαπητέ Παντελή, δεν νομίζω πως θα γίνει ποτέ διαχωρισμός Κράτους-Εκκλησίας στην Ελλάδα. Τέλος πάντων, όχι όσο ζούμε εμείς. Οι Έλληνες νομίζουν πως Έλληνας είναι ο χριστιανός. Αυτός είναι ο λόγος που βαφτίζουν τα παιδιά τους, πριν καν μιλήσουν. Στην Ελλάδα, πρώτα βαφτίζεσαι χριστιανός και μετά μιλάς. Τραγικά πράγματα. Πάντως, θα μπορούσαν να φορολογούνται μόνο οι πιστοί για την Εκκλησία. Όπως γίνεται σε άλλες χώρες, και στην Γερμανία. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να πληρώνεις τους παπάδες, αν δεν είσαι χριστιανός. Να είσαι καλά.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.