Φορολογικές ανισότητες

ADIKOI-FOROI

ADIKOI-FOROI-2

ADIKOI-FOROI-3

Άνεργος, φιλοξενούμενος (δηλαδή όχι σε δικό του σπίτι), με αυτοκίνητο στην κατοχή του 1086cc και με εισόδημα από τόκους 2,93€ προκύπτει φόρος με προκαταβολή 2.336,22€ !!!

** Άνεργος Φορολογούμενος με κατοικία 56τμ με αυτοκίνητο στην κατοχή του για ένα μήνα και με ένα “εισόδημα” από τόκους 0,18€ προκύπτει φόρος με προκαταβολή 1.997,47€ !!!

** Φιλοξενούμενος Φορολογούμενος με εισόδημα από τίτλο κτήσης (τίτλος κτήσης είναι ευκαιριακή απασχόληση κάποιου που δεν ασκεί επάγγελμα) με 312,50€ προκύπτει φόρος με προκαταβολή 900,75€ !!!

Γι’ αυτό λοιπόν…
ΑΘΗΝΑ – ΣΥΝΤΑΓΜΑ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015 στη 1 μ.μ.

(Αγαπητέ Jo Di, άνεργος, φιλοξενούμενος, δηλαδή όχι σε δικό του σπίτι, χωρίς αυτοκίνητο στην κατοχή του -και με εισόδημα που ντρέπεται να αναφέρει- σκέφτεται σοβαρά να μην πληρώσει φόρους, γιατί κατάλαβε πριν από μερικές εβδομάδες πως δεν θα ζήσει για πάντα, ενώ, παράλληλα, συνειδητοποίησε πως έχει συμπληρώσει 30 χρόνια σε πορείες, συγκεντρώσεις και διαδηλώσεις. Γι’ αυτό λοιπόν, νότια Κρήτη για μπάνια και παγωτά. Κάποιοι είναι για απόσυρση. Σειρά σας τώρα.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.