Ένα τέλειο κείμενο

Καλησπέρα Πιτσιρίκο,
θες λίγο η ζέστη, θες η πεισματάρα άρνηση να αποδεχτώ την πλήρη προδοσία των τελευταίων ωρών, με οδήγησε σε μια επιφοίτηση στα όρια του υπερφυσικού.

Κάτι δε μου κολλούσε, κάτι μου έλειπε. Είτε ξέρεις από πολιτική είτε όχι, δεν μπορεί να μην αναρωτιέσαι αυτή την στιγμή -αν δεν είσαι απασχολημένος με το να μπινελικώνεις- πώς γίνεται ο κερδισμένος να τα χάνει όλα.

Πώς δηλαδή λίγες ώρες μετά την κατατρόπωση όλης της συστημικής σαπίλας, σε όλες τις εκφάνσεις της, την υποστηρικτική ψήφο αξιοπρέπειας ενός μέχρι πρότινος ραγιά απολιτίκ λαού και την αλληλεγγύη πλείστων άλλων λαών, πώς τα τινάζεις όλα στον αέρα.

Στύβοντας το φτωχό μου το μυαλό για να απαντήσω σε αυτό το ερώτημα, μου έγινε ακόμα μια φορά ξεκάθαρο ότι πίσω από τις λέξεις, προδοσία, μνημόνιο 3 κ.ά, όντως κρύβεται ο Αλέξης.

Ο Αλέξης και το τέλειο -έτοιμο να υλοποιηθεί- παμπόνηρο σχέδιό του.

Βασιζόμενος στην βεβαιότητα ότι οι Γερμανοί θέλουν πάση θυσία την έξοδο της χώρας μας από την ευρωζώνη (κοίτα να δεις που τελικά είναι όντως φίλοι μας), ο Αλέξης προχώρησε στην μεγαλύτερη μπλόφα όλων των εποχών προτείνοντας 3ο μνημόνιο.

Μια μπλόφα που θα μας οδηγήσει στη ρήξη, ενωμένους σαν μια γροθιά.

Γνωρίζοντας ότι οι του ΝΑΙ είναι αμετακίνητοι και εχθρικοί απέναντι του, προχώρησε στην ομογενοποίηση εμάς των ΌΧΙ μαζί τους, οδηγώντας στην ψήφιση ενός μνημονίου με φαινομενική στήριξη 90% του κόσμου.

Έτσι τσουβαλιάστηκαν όλοι μαζί τα κόμματα της διαπλοκής, οι καβατζόπουστες ιδιώτες και εμείς η πλέμπα, σε ένα λιτό τσουβάλι με το όνομα ευρώ.

Έχουμε ως εδώ δηλαδή την πλήρη υποταγή άνευ όρων κι ένα ναιναιδισμό εφάμιλλο των προηγούμενων.

Την απογοητευμένη πλέμπα κράτα την στην κατάψυξη, θα την χρειαστείς σε λίγο.

Πάει έτσι λοιπόν με ένα γιγαντιαίο ΝΑΙ και τρώει μια (αναμενόμενη) πόρτα από τους “ο τζαμπατζής απόθανε κι ο γιός του δεν χαρίζει” εταίρους μας.

Τόσο απλά, το σχέδιό σου πέτυχε, ενώ ακόμα όλοι κοιτάμε τα καυτά μπούτια κάτω από τη μίνη φούστα της σέξι Ανγκέλας.

ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ μέχρι την ολική ρήξη!!!

Κατάφερε και μας πήγε σε ρήξη χωρίς να το πάρουμε είδηση τόσο εμείς αλλά κυρίως οι κάθε είδους προσκυνημένοι.

Πάμε σε δραχμή με τις ευλογίες όλων και με την ατσίδικη δικαιολογία “Όχι εμείς, αλλά οι θεσμοί”.

“Εμείς ευρωμνημόνιο θέλαμε και κάναμε ότι περνούσε από το χέρι μας αλλά οι θεσμοί ήταν αδιάλλακτοι”!!!

Τέτοια ρήξη ούτε οι παραθρησκευτική σέχτα των νεοΚΚΈδων δεν θα μπορούσε να συλλάβει. Και τι απέγινε με την πλέμπα, εμάς;

Η πρόσφατη ιστορία έδειξε ότι είμαστε διατεθειμένοι να συγχωρήσουμε οποιοδήποτε παπαριά της κυβέρνησης, όταν αντιληφθούμε ότι μπήκε στον ίσιο δρόμο.

Αναφέρομαι φυσικά στην εντυπωσιακή κινητοποίηση των υγιών πολιτών υπέρ του ΟΧΙ, αμέσως μετά τη διαφαινόμενη σαρανταεφτασέλιδη κωλοτούμπα.

Έτσι και τώρα, θα ξεχάσουμε το χθεσινό ξεπούλημά μας και θα βάλουμε πλάτες να αλλάξουμε αυτό το βασανισμένο τόπο (πλάι πλάι με τους χέστηδες και τους ευρωλιγούρηδες).

Το μυαλό μου φαίνεται πως δεν δύναται να δεχτεί τέτοιο πούλημα και δημιουργεί ευφάνταστα σενάρια για να δώσει εξηγήσεις.

Αν, Αλέξη Τσίπρα, δεν είναι αυτό το σχέδιο σου, θα έπρεπε να είναι.

Αλλιώς, είσαι άξιος του μένους μας και της περιφρόνησης μας.

Αγώνας μέχρι τη νίκη, την δική μας νίκη. Την νίκη όλων.

Δημήτρης Χανιά

(Αγαπητέ Δημήτρη, είσαι Θεός. Και γράφεις γαμάτα. Με έκανες και γέλασα πολύ. Και η παρέα μου γέλασε πολύ. Πες μου, όμως, Δημήτρη, κι αν το δεχτούν το Μνημόνιο οι εταίροι; Πάντως, μια τέτοια μπλόφα δεν θα ήταν του Τσίπρα. Μόνο του Βαρουφάκη θα μπορούσε να είναι. Να είσαι καλά.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.