Γαλλικά για ενηλίκoυς!

Πιτσιρίκο, γεια και χαρά σου!
Με συγχωρείς μα, παρόλη την αγάπη και τις σπουδές μου στην ελληνική γλώσσα, θα χρησιμοποιήσω «γαλλικά», αφενός γιατί είμαι θυμωμένη, και αφετέρου μπας και καταλάβουν τα «αριστερά» ευρωχάπατα, τι γίνεται.

Λοιπόν, μετά από δύο «σωτήρια» μνημόνια, που σχεδίασαν οι εταίρες της Ευρώπης σακατεύοντας τον λαό και τη χώρα, ψηφίστηκαν προχτές τα προαπαιτούμενα για το τρίτο το μακρύτερο από δικές μας «αριστερές» εταίρες, παστρικιές μεν αλλά ουχί δε-δηλωμένες πλέον!

Και πώς ψηφίστηκαν τα προαπαιτούμενα; Με 110 βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος! Ναι, ευρωχάπατα, αυτή είναι η δημοκρατία σας!

Παράλληλα, βγήκαν στο κλαρί διάφορες δημοσκοπήσεις της πoύτσας, με συμπέρασμα πως «οι πολίτες ζητούν να υπερψηφιστεί η συμφωνία και θέλουν τον Τσίπρα πρωθυπουργό».

Οι ίδιες εταιρείες που, πριν 12 μέρες, έπεσαν έξω μόλις …κατά 20% στο δημοψήφισμα!

Επειδή ξέρουμε, όμως, τι δουλειά κάνουν οι εταίρες και πως εταιρεία δημοσκόπησης είναι κοινώς ένα μπουρδελoμάγαζο, δεν χάφτουμε μύγες πια.

Τι κάνει τώρα όμως ο λαός; Γιατί ο Τσίπρας ξέρουμε τι θα κάνει. Θα σώσει τον κώλo του, και θα σπιλώνει την Αριστερά, εφαρμόζοντας εξοντωτικά μέτρα.

Ο λαός λοιπόν γράφει στα παπάρια του ευρωμπινέδες και μνημόνια και, για να μην με πουν σεξίστρια, τους γράφει και στο γλυκύτατο μoυνί του!

Θα τους πάμε πίπα-κώλo με απεργίες, διαδηλώσεις κι ανυπακοή!

Το δημοψήφισμα ήταν δεσμευτικό, ευρωκιοτήδες!

Εσείς είστε «η κάθε λέξη από το Σύνταγμα αυτής της χώρας;»

Εσείς που βαφτίσατε το λαϊκό ΟΧΙ του 61,3% , σε «ναι;»

Εσείς που χαρίζετε ενέργεια, νησιά, υδρογονάνθρακες και δεχτήκατε να γίνονται εξώσεις;

Βγήκε ο Τσίπρας κι είπε πως η χώρα δεν θα άντεχε άταχτη χρεοκοπία.

Πίπες, Αλέξη μου, πίπες!

Ήξερες από το 2012 πως θα κυβερνήσεις.

Τι σχέδιο είχες; Να συγκινήσεις την «δημοκρατική Ευρώπη»;

Αν ήταν να εκλέξουμε ανθύπατο, για να λέει “There is no alternative” και να βάζει τζίφρες, γιατί δεν ορίζαμε ισόβιο πρωθυπουργό τον μπουμπούκο και τρέχαμε σε εκλογές και παπαριές;

Όσο για τους κινδύνους, αν τυχόν βγούμε από το γαμoευρώ και την τελειωμένη ευρωμαφία, θα μας κλάσουν τα αρxίδια, αδέρφια!

Άκουσα γιαγιά 75άχρονη, με σύνταξη 470 ευρώ, να λέει «Ας πεινάσουμε δύο χρόνια, παρά να μας τυραννάνε έτσι για πάντα. Να ζήσουν τουλάχιστον λεύτερα τα παιδιά μας. Πώς ζούσαμε τόσα χρόνια χωρίς τους Ευρωπαίους;»

Κι αυτή, ξέρει από πείνα, αδέρφια!

Την έχει γραμμένη στα παπάρια του ο λαός την ρητορική σας, ευρω-ψωλoαρπάχτρες!

Μιλάτε ακόμη για «καταστροφή» σε κατεστραμμένους;

Είδα μάνα με το παιδί της στο γιατρό και δεν ανησυχούσε, μην τυχόν έχει κάτι κακό το μωρό αλλά για το πόσα θα της ζητήσει ο γιατρός.

Αλλά το χειρότερο όλων, βρε ευρωχάπατα, είναι πως η «πρώτη φορά αριστερά» στρώνει το δρόμο για την πρώτη φορά ναζί (χωρίς εισαγωγικά), χαρίζοντας στους φασιστόβλακες το προνόμιο, να μιλάνε δήθεν πατριωτικά.

Ούτε αυτό το καταλαβαίνετε; Ε, ρε πoυτάνα ευρωπαϊκή ιστορία, πόσο «κοινή» είσαι τελικά.

ΥΓ: Έζησα να δω και τον Χαϊκάλη υπουργό κοινωνικής ασφάλισης. Η επιλογή Τσίπρα για το ασφαλιστικό. Το μεγαλύτερο πρόβλημα της χώρας… Θεέ μου.Κι υπάρχουν ακόμη άνθρωποι, που πιστεύουν πως ο Τσίπρας πάλεψε, μα δεν τον άφησαν τα συμφέροντα;

Το μόνο που απόμεινε να πω εις την γαλλικήν, είναι:

Ορεβουάρ στους δρόμους!

Να είσαι καλά Πιτσιρίκο ! Μην σταματάς να γράφεις, γιατί δεν απόμειναν πολλές αδούλωτες φωνές.

Venceremos!

Βολιώτισσα

(Αγαπητή Βολιώτισσα, εγώ μιλάω γαλλικά, οπότε τα κατάλαβα όλα. Δεν γράφω περισσότερα γιατί με διαβάζουν και αμετανόητοι συριζαίοι που νομίζουν ακόμα πως όλα όσα κάνει ο Τσίπρας -ακόμα και το Μνημόνιο- είναι σχέδιο. Και ο Χαϊκάλης σχέδιο είναι. Αν ο Τσίπρας δεν στρίψει το τιμόνι σε δυο εβδομάδες, δεν φαντάζεται τι θα ακολουθήσει. Να είσαι καλά.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.