Για τα περίπου 250 αγγελούδια στο Πεδίον του Άρεως

Αγαπητέ Πιτσιρίκο,
αφορμή για να σου γράψω είναι οι εικόνες -που είδα μόνο στην ΕΡΤ- μιας μικρής μερίδας ανθρώπων στο κέντρο της Αθήνας. Μιλώ για τις 500 περίπου ψυχές που στοιβάζονται στο Πεδίο του Άρεως.

Ένα μικρό κομμάτι φτωχών μέσα σε ένα άλλο κομμάτι φτωχών και πάει λέγοντας.

Ανάμεσά τους 250 παιδάκια, μωρά, πιτσιρίκια, πολλά ορφανά από πατέρα ή μάνα.

250 αγγελούδια, γαμώ την ΟΝΕ μου μέσα. Που δεν έχουν που να κρυφτούν από τη ζέστη, δεν έχουν να φάνε, δεν έχουν νεράκι να πιούνε, νεράκι όχι γάλα, γ@&^ την αριστερά μας και τη δεξιά μας κι όλο μας το σόι.

Πού είναι ρε αριστεράντζες της εθνοσωτηρίου πρώτης φοράς αριστεράς η ανθρωπιά σας;

Τι σόι αριστερά είναι αυτή χωρίς καμία έγνοια για τους ανθρώπους;

Πώς μπορείτε και προσπερνάτε αγέρωχοι με τα αμπέχωνά σας τα κλάματα αυτών των μωρών; Ένας ρε να μην πάει εκεί; Ένας σας;

Βάλτε από 10 ευρώ συνδρομή στην Κ. Ομαδάρα σας να έχουνε τουλάχιστο μια τουαλέτα να μπούνε οι άνθρωποι, ένα ψωμάκι να φάνε.

Περιμένετε να πεθάνουν καμιά δεκαριά για να κουβεντιάσετε την Τετάρτη, για να γίνει επιτροπή την Πέμπτη κλπ κλπ.

Ξεφ^%$ες, περιμένετε την Τετάρτη. Θα περιμένατε και για τα παιδιά σας ως την άλλη Τετάρτη σίγουρα σύντροφε Αλέξη.

Δεν περιμένω βέβαια τίποτα κι από Δεξιά μεριά ή από Εκκλησία. Το πολύ πολύ να μπορέσουν όλοι μαζί κάποια δροσερή Κυριακή να δώσουν κανά ψυχαλάκι στη πλέμπα ή κανά αποκριάτικο καπέλο σε τίποτα πνιγμένους, να φυτέψουν κανά δεντράκι βρε αδελφέ να σωθεί η Ελλάδα των 3 μνημονίων και των 365 πυρκαγιών.

Αλλά τι λέω. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει Πολιτική Γραμματεία και εκδηλώσεις του Ϊσκρα. Οι ΑΝΕΛ έχουν να ασχοληθούν με τη SOFA, οι ΝουΔουδες με τους αρχηγούς τους, το ΚΚΕ θα παρελαύνει κάπου με το ΠΑΜΕ κι ο συρφετός των ΠασοκοΠοταμιαΧρυσαύγουλων να χτενίζουν τα φρύδια τους απέναντι απ’ τον καθρέφτη του Ντόριαν Γκρέϋ κι όλοι μαζί τρώμε Ιάνη και Ζωή… και φυσικά ζωούλες. Καημένες μικρές ζωούλες.

Ντρέπομαι για την κατάντια μας.

Κώστας

(Αγαπητέ Κώστα, δεν περιμένουμε τίποτα από την κυβέρνηση και τα κόμματα· αυτοί είναι εχθροί μας. Όποιος μπορεί, βοηθάει όποιον έχει ανάγκη. Και δεν το λέει πουθενά. Να είσαι καλά.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.