Είμαι κάθε κλωστή από το πουκάμισο του Γιάνη Βαρουφάκη

varoufakisΑφού η Ελλάδα είναι και επίσημα πια προτεκτοράτο -και η κυβέρνηση, τα κόμματα και η Βουλή έχουν πια διακοσμητικό ρόλο-, θέλω να υποκλιθώ στις στιλιστικές επιλογές του Γιάνη Βαρουφάκη.

Ο Γιάνης Βαρουφάκης είναι το μόνο πρόσωπο αυτής της Βουλής -άντε και η Ζωή Κωνσταντοπούλου- που έχει ενδιαφέρον.

Ο Βαρυφάκης δεν έχει ενδιαφέρον μόνο ως προς αυτά που λέει αλλά και ενδυματολογικά.

Θα πρέπει οι υπόλοιποι βουλευτές να μιμηθούν τον Γιάνη Βαρουφάκη και να ντύνονται πιο τολμηρά, ώστε να έχουμε κάτι να χαζεύουμε κι εμείς, όταν θα ψηφίζουν τα μέτρα του νέου Μνημονίου.

Θα ήταν ωραίο οι βουλευτές να πηγαίνουν στη Βουλή με παρεό και αλειμμένοι με λάδι, ώστε να δικαιολογούν κάπως τον μισθό τους.

Τόσα λεφτά σας πληρώνουμε, δώστε μας λίγο σόου.

Ο Γιάνης Βαρουφάκης τρολάρει όλη τη χώρα, όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση, όλα τα ΜΜΕ του πλανήτη, και τον εαυτό του μαζί.

Αφού θα ζήσουμε με Μνημόνια την υπόλοιπη ζωή μας, ας βάλουμε λίγο χρώμα σε αυτή την έρμη ζωή. Γιατί το σάβανο είναι μαύρο.

Είμαι κάθε κλωστή από το πουκάμισο του Γιάνη Βαρουφάκη.

(Σωστός ο Αλέξης Τσίπρας που κάλυψε -έστω και καθυστερημένα- τον Γιάνη Βαρουφάκη απέναντι στις βλακώδεις επιθέσεις των ΜΜΕ των ολιγαρχών, των κομμάτων της αντιπολίτευσης αλλά και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ -όπως ο Νίκος Φίλης- για το plan b της κυβέρνησης. Θα έλεγα πως είναι αντρίκια κίνηση, αν δεν φοβόμουν μη με πει μισογύνη η Ζωή Κωνσταντοπούλου. Βέβαια, αυτό δεν αλλάζει την γνώμη μου πως ο Τσίπρας είναι πολιτικός απατεώνας.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.