Μην ξεχνάμε τη φωτιά που σιγοκαίει από κάτω

Πιτσιρίκο , γεια και χαρά σου!
Όποιος παρακολούθησε χτες την συζήτηση της Βουλής για τα δεύτερα προαπαιτούμενα της ευρωμαφίας, δεν έχει πια καμία αμφιβολία:
Μας δουλεύουν ψιλό γαζί! Ο λαός δεν έχει εκπροσώπηση στη Βουλή αυτή!

Είδαμε μια κυβέρνηση μειοψηφίας, να παροτρύνει βουλευτές να ψηφίσουν νόμο 977 σελίδων και 1000 άρθρων χωρίς συζήτηση.

Ένα νόμο, που καταδίκασε ο δικηγορικός κόσμος της χώρας.

Ένα νόμο που επιτρέπει αναγκαστικούς πλειστηριασμούς σπιτιών, καταστημάτων, αυτοκινήτων, μέχρι και πνευματικών δικαιωμάτων για βιβλία χωρίς χρονοβόρες διαδικασίες, υπέρ των τραπεζών.

Έναν αισχρό νόμο που επιτρέπει αναγκαστικούς πλειστηριασμούς της δημόσιας περιουσίας από ξένες τράπεζες!

Τα μέτρα για την φορολόγηση των αγροτών τα ανέβαλαν για φθινόπωρο. Ξέρουν πως στις εκλογές ο Τσίπρας θα πάρει τον πούλο απ’ τους αγρότες.

Οπότε, κερδίζουν χρόνο λέγοντας ψέματα, για να τα ψηφίσει η νέα κυβέρνηση, που θα σχηματίσουν όλα τα σκατά μαζί, δηλαδή ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι .

Πιτσιρίκο, ο λαός δεν έχει πια αυταπάτες!

Το τσίρκο Λαφαζάνη, Βαρουφάκη, Κωνσταντοπούλου και «αριστερής πλατφόρμας», αφού δεν ρίχνει την κυβέρνηση, ουσιαστικά υποστηρίζει την δεξιά πλατφόρμα του Τσίπρα, που υποτάχτηκε στην ευρωμαφία.

Παριστάνουν τους διαφωνούντες και παράλληλα επιτρέπουν στην κυβέρνησή τους να ψηφίζει μέτρα, που θα κλείσουν σπίτια!

Δουλεύουν τον κοσμάκη για να διατηρούν συσχετισμούς στο κόμμα και το πελατολόγιό τους!

Χέστηκε η φοράδα στ’ αλώνι για την «ενότητα του ΣΥΡΙΖΑ», όταν και μόνο από την αύξηση του ΦΠΑ χάνονται άλλες 100 χιλιάδες θέσεις εργασίας σε έναν χρόνο.

Ο Τσίπρας κι η μαριονέτα που παριστάνει τον υπουργό Οικονομίας είπαν χτες το μεγαλύτερο ψέμα! Πως δεν θα προχωρήσουν σε πλειστηριασμούς κατοικιών.

Δεν προβλέπεται αυτό, Πιτσιρίκο. Λένε πάλι αισχρά ψέματα ! Όπως έλεγαν, πως θα σκίσουν τα μνημόνια.

Εκείνο που θα ψηφίσουν, για να μην γίνονται εξώσεις, θα είναι να παραχωρούν οι οφειλέτες οικειοθελώς την ιδιοκτησία τους στην τράπεζα και μετά να πληρώνουν ενοίκιο, για να μπορούν να μένουν!

Αυτό προβλέπει το ΔΝΤ κι αυτό γίνεται σε άλλες χώρες.

Οι τύποι αυτοί στρώνουν τον δρόμο για τον ολοκληρωτισμό και το ξέρουν.

Οι εργολάβοι κι οι καναλάρχες έφτιαξαν το Ποτάμι.

Έτσι, οι εφοπλιστές θα ενισχύσουν τη Χρυσή Αυγή, με «σοβαρούς» υποψηφίους -τύπου Βορίδη-, ώστε να στραφεί η αγανακτισμένη φτωχολογιά προς τα κει κι όχι σε γνήσια αριστερά, λαϊκά κινήματα.

Είναι τόσο τρομοκρατημένοι οι ολιγάρχες, που προμοτάρουν μέχρι καρικατούρες τύπου Λεβέντη, για να αποπροσανατολίσουν τον κόσμο.

Βλέπεις, στην Ελλάδα, δεν έχουμε αξιόλογες πορνοστάρ, όπως οι Ιταλοί στη δεκαετία του ’90, που το σύστημα ωθούσε τον αγανακτισμένο λαό, να ψηφίσει την Τσιτσιολίνα, για να μην στραφεί αριστερά.

Εμείς, αντί για Τσιτσιολίνα, έχουμε Τσίπρες, Ποτάμια και Λεβέντηδες. Έτσι είναι. Κάθε λαός και οι πουτάνες του.

Τα πράγματα φαντάζουν σκούρα σαν να ‘χουν σκεπαστεί από μια βαριά στάχτη.

Αλλά, αδέρφια, μην ξεχνάμε τη φωτιά, που σιγοκαίει από κάτω .

Τη φωτιά που άναψε το δημοψήφισμα, και κατατρόμαξε Τσίπρα, ολιγάρχες κι όλους τους καραγκιόζηδες. Αυτή η φωτιά όλο και δυναμώνει!

Πιτσιρίκο, έχεις δίκιο. Ζούμε ιστορικές στιγμές .

Venceremos!

Βολιώτισσα

(Αγαπητή Βολιώτισσα, μετά το δημοψήφισμα, ξέρουμε πως υπάρχει ένα 62% εκεί έξω που τώρα είναι ορφανό. Και το ξέρουν και οι πολιτικοί. Αυτό το 62% θα εκπροσωπηθεί πολιτικά. Οπότε, μην βιάζεσαι. Και μην ακούς που μιλάνε για την ενότητα του ΣΥΡΙΖΑ· απλά, δεν έχουν οργανωθεί ακόμα, για να γίνει πόλεμος. Δώσε και λίγο χρόνο στους αριστερούληδες να συνειδητοποιήσουν πως ο Τσίπρας είναι απατεώνας. Πολλοί νομίζουν πως είναι ματιασμένος. Θα του βάλουν και χάντρα. Εμείς έχουμε νικήσει ήδη. Και μόνο που αναγκάζουμε ΣΥΡΙΖΑ, Νέα Δημοκρατία, ΑΝΕΛ, Ποτάμι και ΠΑΣΟΚ να ενωθούν είναι περιφανής νίκη. Να είσαι καλά.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.