Ο έρπης είναι το σημάδι!

Πιτσιρίκο,
οι κινήσεις του Τσίπρα δεν μου φαίνονται απλώς παράλογες όπως σε όλους, αλλά σενάριο βγαλμένο από την χειρότερη ταινία επιστημονικής φαντασίας. «Ο άνθρωπος της Μαντζουρίας» ωχριά μπροστά σε αυτό που συνέβη στις Βρυξέλλες.

Δεν πιστεύω ότι ο Τσίπρας τρελάθηκε, χάζεψε ή έγινε τόσο εξουσιολάγνος που αποφάσισε να μας θυσιάσει όλους στο βωμό της πρωθυπουργίας του.

Δεν είμαι ΣΥΡΙΖΑ από τα γεννοφάσκια μου.

Έγινα στην πορεία, γιατί πίστεψα σε έναν τύπο που τέλειωσε το διπλανό σχολείο από εμένα.

Έναν τύπο που δεν πήγε σε ιδιωτικό και έκανε καταλήψεις –μεταξύ άλλων- γιατί η τυρόπιτα ήταν στρογγυλή.

Ε ένας τέτοιος τύπος, δεν μπορεί να πούλησε την ψυχή του στο διάβολο μέσα σε λίγες μέρες.

Εδώ, όπως λες και εσύ, τα ίδια τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ έκοβαν το χέρι τους ότι δεν θα έβαζε την τζίφρα του στο 3ο μνημόνιο.

Επειδή, πιστεύω ακόμα στον Τσίπρα και επειδή είμαι ρομαντικός, πιστεύω ότι την ώρα που έβαζε την καταραμένη τζίφρα έδωσε ένα λόγο στον εαυτό του: Ότι θα διορθώσει την μαλακία που τον ανάγκασαν να κάνει και άρχισε ήδη να επεξεργάζεται το Plan B, που σίγουρα μέχρι τότε δεν είχε- στο μυαλό του.

Αφού περάσουν και τα νέα μέτρα την Τετάρτη από τη Βουλή, θα πάει στο Ροδάκινο.

Θα πιει τις ρακές του -που τόσο έχει ανάγκη-, θα κοιτάξει τον καθαρό και αντρίκιο κρητικό ουρανό, θα ξεκουραστεί, θα στείλει ένα μαζικό sms σε συγκεκριμένους βουλευτές και το Plan B, θα αρχίσει να μπαίνει σε εφαρμογή.

Καλά μπάνια,

Γιώργος Μ.

ΥΓ1: Πιτσιρίκο, ήθελες σημάδι από τον Τσίπρα ότι ξέρει τι κάνει και ότι δεν σε δουλεύει. Δεν υπάρχει μεγαλύτερο σημάδι από τον έρπητα. Το στόμα μπορεί να πει ψέματα, το σώμα ποτέ.

ΥΓ2: Λαφαζάνης, Βαρουφάκης και σία θα επιστρέψουν σύντομα στα υπουργεία τους και θα ναι πιο δυνατοί από πριν

(Αγαπητέ Γιώργο, στην διπλανή πολυκατοικία μένει ένα κάθαρμα που έχει έρπητα εδώ και 20 χρόνια. Να υποθέσω ότι τον έχω παρεξηγήσει; Πάντως, για την ώρα, έφυγε ο έρπης από τον Τσίπρα, και γεμίσαμε έρπητα εμείς. Για να δούμε αν θα πάει στο Ροδάκινο φέτος ο Αλέξης Τσίπρας. Πάντως, τη μια και μοναδική φορά που τον συνάντησα -στη διάρκεια μιας συνέντευξης-, τον είχα πειράξει πως, όταν γίνει πρωθυπουργός, θα κάνει πια μπάνια στην Ελούντα και στο Costa Navarino, και δεν του άρεσε. Κάτι μου λέει πως έπεσα μέσα. Μια και είσαι ρομαντικός, να σου θυμίσω πως οι ρομαντικοί αυτοκτονούσαν. Να είσαι καλά. Καλά μπάνια.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.