Τίτλοι τέλους

Αγαπητέ πιτσιρίκο,
Είμαι πολύ στεναχωρημένος. Στο άκουσμα της συμφωνίας ξέσπασα σε λυγμούς. Δεν θέλω να πιστέψω τι υπέγραψαν. Σε ευχαριστώ Αλέξη που ξεπέρασες τις προσδοκίες του Γιούνκερ. Τέτοια υποταγή ούτε οι προηγούμενοι.

Δεν μπορώ να μείνω άλλο στην Ελλάδα μετά από αυτό. Δεν έχω τα λεφτά είμαι αποκλεισμένος από την ανέχεια αλλά θα εξαντλήσω όλα τα περιθώρια για να φύγω. Μέχρι σε δουλέμπορα θα πάω. Δεν μπορώ άλλο τέτοιο εξευτελισμό. Δεν αντέχω.
Θέλω να ζήσω σαν άνθρωπος.

Σας υπόσχομαι το εξής ξεφτίλες νεοφιλελέδες του ΣΥΡΙΖΑ. Τοίχο τοίχο μην σας πετύχω. Γιατί έτσι και σας πετύχω δεν θα σας λυπηθώ. Μαζευτείτε θα φύγετε νύχτα.

Άκουσες Φίλη; Από σήμερα είσαι ανεπιθύμητος. Από σήμερα το όνομά σου στέκεται πλάι στου Σαμαρά και στων άλλων σάλιαγκων.

Χαθείτε από το γυαλί για να μην θυμόμαστε τις φάτσες σας απέξω για αυτό που κάνατε σήμερα.

Ξεπουλήθηκε ένας ολόκληρος λαός στους Γερμανούς και βγήκε από το τραπέζι οριστικά το GREXIT που ήταν η μόνη ελπίδα να απεμπλακούμε από τα τέρατα του δανεισμού.

Ανοίγει νέο ταμείο ιδιωτικοποιήσεων 50 δις ευτυχώς που θα έκλεινε το ΤΑΙΠΕΔ προεκλογικά. Διαλύουν τα πάντα και τους πάντες. Υπέγραψαν τη δολοφονία μας με χρυσά γράμματα.

Τσιμπήστε με να ξυπνήσω στον ύπνο μου τα βλέπω δεν πιστεύω τι πήγανε και κάνανε.

Διάβαζα όλη τη βδομάδα μετά το δημοψήφισμα τον Ηλία τον κομπανιέρο Αρη τον Πιτσιρίκο τους άλλους και νόμιζα ότι τρολάρατε.

Δεν ήθελα να πιστέψω ότι μετά το ΟΧΙ θα ακολουθούσε το σκληρότερο πακέτο μέτρων που έχω δει ποτέ μου

. Τι είναι αυτά που κάνατε ρε ευρωλιγούρηδες; Ξεφτίλες.

Δεν ξεχνάω ποιοι μας έφεραν εδώ αλλά δεν σας έδωσα λευκή επιταγή να την κάνετε ό,τι θέλετε.

Μας προδώσατε.

Φεύγω, δεν αντέχω άλλο, έχει μαυρίσει η καρδιά μου.

Θα πεθάνω από τη στεναχώρια, δεν αναγνωρίζω την Ελλάδα πια, έχει γίνει ένα απέραντο προτεκτοράτο.

Δεν έγραφα όπως τα υπόλοιπα παιδιά αλλά είναι η τελευταία μου φορά. Τίτλοι τέλους.

Από καρδιάς

Λαρισαίος

ΥΓ1: Η φορολόγηση της Εκκλησίας αναβάλλεται για τη Δευτέρα Παρουσία περίπου, τότε θα ξεχρεώσει η χώρα.
ΥΓ2: Η κυβέρνηση θέλει να περάσει ένα τσουβάλι με νομοσχέδια σε 48 ώρες. Τόση δημοκρατία είχαμε να δούμε από τη χούντα.
ΥΓ3: Μας ζητήσανε να ψηφίσουμε ΝΑΙ στην πρόταση Γιούνκερ η ΟΧΙ για καλύτερη συμφωνία μέσω νέας διαπραγμάτευσης, ενώ οι περισσότεροι το ερμηνεύσαμε ΝΑΙ σε νέα λιτότητα η ΟΧΙ άλλη λιτότητα, δίνοντας διαφορετικό νόημα στο δημοψήφισμα. Ξεφτίλες ούτε με τη δικιά σας εκδοχή πήγατε στις Βρυξέλλες. Τελειώσατε και τελειώσαμε.
Βενσερέμος.

(Αγαπητέ φίλε, πρέπει να είσαι χαρούμενος. Προφανώς, ψήφισες ΣΥΡΙΖΑ, οπότε είσαι κάπως …απογοητευμένος. Αφήστε τον Φίλη και τα άλλα γουρούνια να βγαίνουν στο γυαλί. Ξέραμε ποιοι συριζαίοι βουλευτές δεν έχουν ξεπουληθεί επειδή δεν τους βλέπαμε κάθε μέρα στην τηλεόραση, όπως αυτό το τρελό αγόρι, τον Φίλη. Πάντως, μην πας πουθενά. Θα χάσεις τα καλύτερα. Τώρα ξεκινάμε να μιλάμε εμείς και οι Φίληδες θα επιστρέψουν στην τρύπα που ήταν τόσα χρόνια. Να είσαι καλά.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.