Το κρυφό σχέδιο της Ελλάδας

leopardΚαθώς η Ελλάδα ζει τις πιο κρίσιμες ημέρες της Ιστορίας της μετά την μάχη στις Θερμοπύλες, αίσθηση προκαλεί σε όλη την Ευρώπη η ψυχραιμία της ελληνικής κυβέρνησης, παρά την ασφυκτική πίεση που δέχεται.

Αυτό που δεν ξέρουν οι Ευρωπαίοι εταίροι είναι πως η Ελλάδα έχει ένα κρυφό χαρτί που θα ανατρέψει πλήρως την κατάσταση.

Η Ελλάδα έχει αποφασίσει να δώσει πολεμικό τελεσίγραφο στην Γερμανία, αν δεν ικανοποιήσει όλες τις απαιτήσεις της.

Ήδη, δεκάδες ελληνικά τανκς προελαύνουν προς τα γερμανικά σύνορα, ενώ οι πιλότοι των μαχητικών αεροσκαφών μας είναι σε ετοιμότητα και ο ελληνικός στόλος πλέει προς τα παράλια της Γερμανίας.

Για να μην γίνει αντιληπτό πως τα ελληνικά τανκς θα μπουκάρουν στην Γερμανία, μεταφέρονται με κοντέινερ.

Η δικαιολογία διάβασης των κοντέινερ είναι πως πάνε τα τανκς στην Γερμανία για επισκευή, αφού είναι γερμανικά και εμείς δεν μπορούμε να τα φτιάξουμε μόνοι μας.

Στα γερμανικά σύνορα, τα τανκς θα βγουν από τα κοντέινερ και θα μπουν στην Γερμανία χωρίς αντίσταση, αφού οι στρατιώτες μας θα συλλάβουν τους Γερμανούς αστυνομικούς που κωλοβαράνε στα σύνορα.

Παράλληλα, υπάρχει η σκέψη οι Έλληνες στρατιώτες να φορούν γερμανικές στολές -ώστε να κάνουν περίπατο μέχρι το Βερολίνο-, ενώ δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο οι φαντάροι μας να φορούν τις στολές του Κόκκινου Στρατού, για να τους βλέπουν οι Γερμανοί, να ξυπνούν οι αναμνήσεις και να πέφτουν ξεροί.

Στο Βερολίνο, οι Έλληνες στρατιώτες θα καρφώσουν την ελληνική σημαία στο Ράιχσταγκ, και μετά θα πάνε για φραπέ στις πλατείες.

Η Άνγκελα Μέρκελ δεν θα έχει άλλη επιλογή από το να δώσει στην Ελλάδα δάνεια 500 δισεκατομμυρίων -τα οποία δεν θα χρειαστεί να επιστρέψουμε ποτέ-, ενώ θα δώσει και τις πολεμικές αποζημιώσεις από την Κατοχή, τότε που μας πατούσαν με την γερμανική μπότα και πονούσαμε.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.