Ο Γιάνης Βαρουφάκης πάει εσπευσμένα στις Βρυξέλλες!

varoufakisΠρόβλημα παρουσιάστηκε στο σημερινό κρίσιμο Eurogroup με την απουσία του Γιάνη Βαρουφάκη.

Ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε δήλωσε πως αρνείται να συμμετάσχει στο Eurogroup, αν δεν επιστρέψει ο Γιάνης Βαρουφάκης.

“Ο Γιάνης ήταν ο μόνος λόγος που ερχόμουν στα Eurogroup” τόνισε ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, ενώ συμπλήρωσε πως “ο Βαρουφάκης είναι ο άντρας που θα ήθελα να είμαι”.

Η εξομολόγηση του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε -ο οποίος μοιάζει με Πάντρε Παντρόνε- μας αποδεικνύει πως και οι μαφιόζοι έχουν αισθήματα.

Απαρηγόρητος είναι και ο Γερούν Ντάισελμπλουμ, ο οποίος δέχτηκε επίθεση από τον Σόιμπλε για την απουσία του Γιάνη Βαρουφάκη. “Εσύ φταις που δεν είναι εδώ ο Γιάνης μου” είπε ο Σόιμπλε στην μικρή Ολλανδέζα.

Ο Γέρουν Ντάισελμπλουμ βλέπει να χάνει την εύνοια του Σόιμπλε και το προνόμιο να του την παίζει με το γάντι.

Ο Ντάισελμπλουμ έβαλε τον Ευκλείδη Τσακαλώτο να ξυρίσει το κεφάλι του και να βγάλει το πουκάμισο απέξω, και στη συνέχεια έκλεψε τα γυαλιά του Σόιμπλε -για να τον κοροϊδέψει- αλλά ο Σόιμπλε κατάλαβε πως ο Τσακαλώτος δεν είναι ο Βαρουφάκης γιατί ο Βαρουφάκης είναι ντούκι από τα βάρη, ενώ ο Τσακαλώτος κάνει μόνο έναν κοιλιακό την ημέρα: όταν σηκώνεται από το κρεβάτι.

Μπροστά στο ενδεχόμενο να τιναχτεί στον αέρα αυτό το πολύ κρίσιμο Eurogroup, ο Αλέξης Τσίπρας έβαλε πάλι στην κυβέρνηση τον Γιάνη Βαρουφάκη και τον παρακάλεσε να πάει αμέσως στις Βρυξέλλες.

Ο Γιάνης Βαρουφάκης ξεκίνησε πριν από λίγο από την Αθήνα με την μηχανή του, και θα είναι στις Βρυξέλλες σε μια ώρα.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.