Αγαπημένε Θείε Πιτσιρίκο, νιάου σου!

PanikasΑγαπημένε Θείε Πιτσιρίκο, νιάου σου!
Είμαι ο Μίο Μίο, με θυμάσαι; Μεγάλωσα τώρα και έμαθα να σου γράφω. Εύχομαι να είσαι μια χαρά. Θειούλη μου, δεν ξέρω πως να σε ευχαριστήσω που είπες στον Μπαμπά να με κρατήσει στο σπίτι.

Τώρα με λένε Πανίκα γιατί την ημέρα που βρήκα τον Μπαμπά ήταν 19 Μαΐου, κι ο Μπαμπάς είναι Πόντιος και εκείνη η ημέρα λέει είναι πολύ σημαντική για τους πρόσφυγες, τους πεινασμένους και κατατρεγμένους σαν εμένα.

Δεν καταλαβαίνω και πολλά, αλλά Θειούλη περνάω ζάχαρη και μέλι, τέλεια !

Αυτό το σπίτι έχει τα πάντα: φαγητό, νερό, παιχνίδια και πολλές αγκαλιές και χάδια.

Jenny Και να σου πω και το πιο ανέλπιστο κι ωραίο : μου έχουν φέρει και παρέα μια κούκλα, την Τζένη!

Θειούλη, είμαι Άρχοντας, κι αν μια ημέρα σε συναντήσω, θα σου κάνω πολλή-πολλή ώρα ζυμαράκια με τις πατουσίτσες μου για να σε ευχαριστήσω.

Τώρα πρέπει να σε αφήσω γιατί θα πάω βόλτα έξω στην αυλή με την Τζένη, θα την κοπανήσουμε από το παράθυρο.

Βέβαια, αυτό νευριάζει τον Μπαμπά κι έρχεται και μας ξαναβάζει μέσα στο σπίτι κι όλο φωνάζει και φωνάζει και κάτι λέει αλλά είναι καλός και δεν μας βάζει τιμωρία και μετά παίζει μαζί μας.

Με πολλά χουρχουρίσματα,

Πανίκας

(Αγαπητέ Πανίκα, έχεις πολύ ποντιακή φάτσα. Εμείς οι Πόντιοι ξεχωρίζουμε από τις μύτες. Όντως, έδωσα αγώνα για να πείσω τον τύπο που φιλοξενείς τώρα να σε πάρει στο σπίτι που είχε πριν μπεις εσύ μέσα. Να είσαι καλός μαζί του. Μην τον πετάξεις έξω από το σπίτι σου. Πάντως, πολύ ψωνάρα ο τύπος που σου έδωσε το όνομά του. Ωραία η Τζένη αλλά μην κολλήσεις μαζί της. Μην την πατήσεις σαν τον Τσίπρα που είναι με τη μια και μοναδική γυναίκα που γνώρισε στη ζωή του από 9 χρονών. Να είσαι καλά. Νιάου!)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.