Κάποιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ διαφωνούν με το ξεπούλημα της χώρας (Ουάου!)

aerodromiomakedoniaΜετά την απόφαση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ να παραχωρήσει οριστικά στους Γερμανούς της Fraport 14 περιφερειακά αεροδρόμια της χώρας, 29 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ εκφράζουν την αντίθεσή τους στην εκποίηση των αεροδρομίων.

Δεν ενδιαφέρουν κανέναν οι αντιθέσεις των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, ούτε οι αριστερές πλατφόρμες, ούτε τα βλακώδη “καταψηφίζουμε αλλά στηρίζουμε την κυβέρνηση”. Αυτό το παιχνίδι το έχουμε δει δεκάδες φορές και από δεξιές και κεντροδεξιές κυβερνήσεις. Το μάθαμε πια.

Επίσης, δεν αφορά κανέναν αν ο μπαμπάς του Νίκου Παππά βλέπει τον Αλέξη Τσίπρα σαν το “γελαστό παιδί” και τον γιο του σαν Θεόδωρο Κολοκοτρώνη, αφού αυτά τα δυο παλικάρια ψήφισαν το νέο Μνημόνιο.

Κανέναν δεν αφορά και το αν ο Αλέκος Φλαμπουράρης βλέπει τα παιδιά του Τσίπρα σαν εγγόνια του και αν ο ίδιος είναι ο πατέρας που ο Τσίπρας δεν είχε ποτέ.

Μετά την ψήφιση του Μνημονίου από την Πρώτη Φορά Αριστερά -και την πλήρη αδιαφορία για το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος της 5ης Ιουλίου-, όποιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έχει τιμή και αξιοπρέπεια δεν έχει άλλη επιλογή από το να παραιτηθεί.

Η δικαιολογία πως δεν πρέπει να πέσει η αριστερή κυβέρνηση είναι για ηλίθιους. Αυτή η κυβέρνηση δεν είναι ούτε αριστερή, ούτε δεξιά· είναι μια κυβέρνηση απατεώνων.

Η άλλη δικαιολογία πως η κυβέρνηση έκανε ένα συμβιβασμό -όπως έκανε και ο Λένιν- και σύντομα θα επανέλθει στο πρόγραμμά της, είναι για ακόμα πιο ηλίθιους, αφού ο Λένιν δεν έκανε μόνο συμβιβασμούς· είχε κάνει κι άλλα πράγματα εκτός από συμβιβασμούς ο Λένιν -υποθέτω πως τα γνωρίζουν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ- και δεν ξεκίνησε από συμβιβασμούς και Μνημόνια αλλά από επανάσταση.

Ας πουν ξεκάθαρα οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ πως το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι ο μισθός τους και ας αφήσουν τα αναρχοεπαναστατικά και τις δήθεν διαφωνίες. Ο μισθός να πέφτει και το ξεπούλημα της χώρας δεν τους ενοχλεί καθόλου.

Επίσης, ας αντιληφθούν επιτέλους οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ πως το μόνο που καταφέρνουν με το να εμφανίζονται στα ΜΜΕ των ολιγαρχών -αυτών που ο ΣΥΡΙΖΑ θα διέλυε- και να λένε πόσο επαναστάτες αισθάνονται, είναι να γίνονται τα απόλυτα σούργελα.

Για τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ισχύει το “Όποιος δεν είναι τώρα, δεν ήταν ποτέ”.

Όποιος δεν έχει τώρα τιμή και αξιοπρέπεια, δεν είχε ποτέ.

Και δεν θα έχει ποτέ στο μέλλον.

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ μπορούν να σώσουν την τιμή τους.

Αλλά θα πρέπει να δράσουν αμέσως. Τώρα. Χθες.

Διαφορετικά, θα είναι μερικοί ακόμα χρήσιμοι ηλίθιοι, που θα ξεχαστούν πάρα πολύ σύντομα -ο χρόνος τρέχει αλλιώς πια- όπως και ο απατεώνας “ηγέτης” τους.

(Όχι, ο Τσίπρας δεν είναι ο Λένιν. Συγγνώμη ε;)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.