ΜΠΟΜΠΟΛΙΣΤΑΝ εν έτει 2015 (Σκουριές 23 Αυγούστου)

ΜΠΟΜΠΟΛΙΣΤΑΝ εν έτει 2015:

Τα ΜΑΤ που υποτίθεται θα είχαν καταργηθεί με αυτή την κυβέρνηση, φυλάνε μια παράνομη εγκατάσταση που υποτίθεται σταμάτησε αυτή η κυβέρνηση, σε αγαστή συνεργασία με την τοπική μαφία που υποτίθεται θα εξάλειφε αυτή η κυβέρνηση, και επιτίθενται με κάθε τρόπο στους ανθρώπους που υπερασπίζονται το περιβάλλον στις Σκουριές που υποτίθεται πως για τον ίδιο αυτό λόγο εξελέγη αυτή η κυβέρνηση.

Αντ’ αυτού ορισμένοι εκ των βουλευτών αυτής της κυβέρνησης, την ίδια στιγμή, είχαν το απύθμενο θράσος να εμφανιστούν λίγα μέτρα πάνω από την πορεία (μόνος εντός του ΙΧ τους φυσικά) και να αποπειραθούν να υπερασπιστούν τα μνημόνια τους!

Σε αυτό το επίπεδο ξεφτίλας έχουν φτάσει…

(Αγαπητέ Jo Di, όλες τις υποσχέσεις του τις τήρησε ο Αλέξης Τσίπρας. Τους διέλυσε τους ολιγάρχες. Ελπίζω οι κάτοικοι της Χαλκιδικής να του το αναγνωρίσουν και να τον ψηφίσουν πανηγυρικά στις εκλογές.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.