Ο Τσίπρας κάνει διακοπές και ξαναβαφτίζει τον γιο του

Tsipras 3Στο νησάκι Ερεικούσα, βορειοδυτικά της Κέρκυρας, βρίσκεται από σήμερα για τις διακοπές του ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Ο Αλέξης Τσίπρας δήλωσε πως δικαιούται διακοπές μετά την μεγάλη προσωπική του επιτυχία να οδηγήσει τη χώρα σε νέο Μνημόνιο.

Κάποιοι κακοήθεις διαδίδουν πως ο Αλέξης Τσίπρας πήγε διακοπές στην Ερεικούσα, ώστε, αν συμβεί κάτι απρόοπτο, να διαφύγει με βάρκα στην Αλβανία.

Ο Αλέξης Τσίπρας προτίμησε την Ερεικούσα επειδή εκεί ζουν ελάχιστοι άνθρωποι, οι οποίοι δεν έχουν καμία επικοινωνία με τον έξω κόσμο και δεν έχουν ιδέα ποιος είναι ο Αλέξης Τσίπρας, αφού νομίζουν πως η Ελλάδα είναι ακόμα υπό γερμανική κατοχή· αν και αυτό δεν απέχει πολύ από την πραγματικότητα.

Ο Αλέξης Τσίπρας δεν πήγε φέτος στην αγαπημένη του Νάξο, γιατί στη Νάξο έχουν φτάσει τα νέα για το νέο Μνημόνιο, οπότε υπήρχε το ενδεχόμενο οι Ναξιώτες να μην έχουν εκτιμήσει ιδιαίτερα την επιτυχία του Αλέξη Τσίπρα και να τον πάρουν στο κυνήγι.

Με την ευκαιρία των διακοπών του, ο Αλέξης Τσίπρας θα βαφτίσει και τον γιο του.

Ο Αλέξης Τσίπρας είχε βαφτίσει τον γιο του Ορφέα-Ερνέστο πριν από δυο χρόνια στο δημαρχείο της Αίγινας -προς τιμήν του Τσε Γκεβάρα-, αλλά, μετά την συμφωνία στις Βρυξέλλες, υπήρξαν έντονες αντιδράσεις από την οικογένεια του Τσε Γκεβάρα, η οποία θεωρεί πως αυτό αποτελεί προσβολή για την μνήμη του Αργεντίνου επαναστάτη.

Ο γιος του Τσίπρα θα βαφτιστεί Ιωάνης, ώστε, όταν μεγαλώσει, να κάνει την επανάστασή του και να προσθέσει ένα ακόμα ν στο όνομά του.

Νονός του γιου του Αλέξη Τσίπρα θα είναι ο πρώην βασιλιάς Κωνσταντίνος -ο οποίος είναι μεγάλος θαυμαστής του Αλέξη Τσίπρα-, αν κι αυτό στενοχώρησε τον Βαρδινογιάννη, ο οποίος ήθελε να είναι αυτός ο νονός.

Ο Αλέξης Τσίπρας καθησύχασε τον Βαρδινογιάννη, λέγοντάς του πως έχουν βάλει μπροστά με την Περιστέρα για ένα ακόμα μωρό, οπότε θα το βαφτίσει αυτός, αφού, βέβαια, πρώτα ο Αλέξης διαλύσει τους ολιγάρχες, όπως έχει υποσχεθεί.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.