Το καλύτερο χαρτί

Φίλε πιτσιρίκο,
Αν κάτσεις κάτω και το καλοσκεφτείς, το καλύτερο χαρτί του συστήματος ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Τσίπρας.

Δηλαδή αυτά τα πράγματα δεν τα υπέγραφε κανένας άλλος. Κεριά θα έπρεπε να του ανάβουν του Τσίπρα οι μεγαλοαστοί.

Αν τα υπέγραφε αυτά ο Σαμαράς, δεν θα προλάβαιναν να μπουν στα ελικόπτερα.

Τα σημάδια όντως ήταν εκεί αλλά πραγματικά λίγοι περιμένανε το πόσο ξεπουλημένοι είναι. Είναι όντως απίστευτοι.

Δηλαδή, κατέστρεψαν όλα τα όνειρα για ένα λίγο καλύτερο μέλλον. Όταν ο Τσίπρας ξεπουλήθηκε, υπήρχαν πολλοί που έκλαιγαν.

Δεν καταλαβαίνω και την ευρωλαγνεία τους. Θέλουν δηλαδή να πάρουν όλη την Ελλάδα και να συνεχίσουν να μασουλάνε τις επιδοτήσεις και με την δραχμή δεν θα μπορούν;

Πιστεύουν τώρα ότι θα σκύψουμε το κεφάλι και θα ανεχτούμε τον εξευτελισμό που θέλουν οι ευρωαφέντες.

Ακόμα και να μην το σκύψουμε, έκαναν την δίκη της Χρυσής Αυγής παρωδία.

Έτοιμο το επόμενο χαρτί και μάλιστα από τα αγαπημένα τους.

Οι εφοπλιστές παρακαλάνε να βγουν οι Χρυσαυγίτες. Μέχρι και μαθήματα πρέπει να τους κάνουν για να μάθουν να μιλάνε σαν άνθρωποι.

Το θέμα είναι τι θα κάνουμε εμείς; Θα κάτσουμε;

Χθες έβλεπα μια παλιά ελληνική ταινία για την χούντα και σκεφτόμουνα, πραγματικά, τι σχέση έχουμε εμείς με αυτά τα ευρωπαϊκά λαμόγια;

Τι είναι το κοινό στην ιστορία μας με αυτούς; Πάντα αποικιοκράτες ήταν. Ιμπεριαλιστές. Το ίδιο είναι και τώρα δεν έχουν καμία διαφορά.

Η ΕΕ έχει καταντήσει μια φασιστοφωλιά. Θέλω να δω πραγματικά τα επιχειρήματα των “Ευρωπαίων” συμπολιτών μας πάλι στις εκλογές.

Νο.2

(Αγαπητέ φίλε, δεν χρειάζονται πια την Χρυσή Αυγή, αν και αυτοί την φούσκασαν. Έχουν τον ΣΥΡΙΖΑ πια που τους κάνει άψογα τη δουλειά τους. Αυτός ήταν ο ρόλος του ΣΥΡΙΖΑ από την αρχή. Χρειαζόταν μια νέα κυβέρνηση, για να περάσει το τρίτο Μνημόνιο, αφού η κυβέρνηση Σαμαρά είχε καεί. Δεν ευθύνονται οι “Ευρωπαίοι” για την κατάντια της Ελλάδας. Η πόλη πέφτει πάντα από μέσα. Και μάλιστα πέφτει πολύ καιρό πριν γίνει αντιληπτή η πτώση της. Προδότες πολιτικοί, προδότες πολίτες. Το αποτέλεσμα μπροστά στα μάτια μας. Δεν βοηθάει σε τίποτα να κλείνουμε τα μάτια μας. Η χώρα μυρίζει σαπίλα πια. Και ετοιμάζεται για εκλογές. Θα ήταν τραγικό, αν δεν ήταν τόσο γελοίο. Να είστε καλά.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.