Το Trainspotting, ο κομάντο και ο ΣΥΡΙΖΑ

Γεια σου πιτσιρίκο.
Με αυτά και αυτά, θυμήθηκα μια ιστορία από το φανταριλίκι μου, η οποία μας ψιλοταιριάζει με το χουνέρι που πάθαμε με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Έλεγε λοιπόν ένας ανθυπασπιστής, ωραίος τύπος, πως ένας από τους κομάντο της μονάδας, σε μια κάποια αποστολή εκτός έδρας, γνώρισε μια γκόμενα σε ένα κωλόμπαρο.

Παντρεμένος ο τύπος, σου λέει μη χάσω την ευκαιρία, είχε πιει και τα ποτάκια του, και την διπλαρώνει.

Εκεί λοιπόν που την έχει βάλει στα τέσσερα, σαν την ατάκα του Καμμένου ένα πράμα, βάζει το χέρι του ανάμεσα στα σκέλια της τύπισσας και ανακαλύπτει ένα ζεύγος παπάρια να με το συμπάθιο.

Σε εκείνη την φάση, επειδή το σκηνικό μου θύμισε το Trainspotting, λέω στον ανθύπα “ρε Νίκο, αυτό είναι από ταινία” και ο τύπος μου απαντάει ” ναι, αλλά στην ταινία ο μάγκας δεν την γάμησε, ενώ ο δικός μας τον έμπηξε, τόση κάβλα του είχε έρθει που δεν άντεξε”.

Έτσι την πάτησε ο κόσμος με τον σούριζα, ενώ είχε πιάσει τα παπάρια του πριν τις εκλογές ακόμα, τον έμπηξε από την κάβλα του.

Σε αντίθεση όμως και με την ταινία και με τον κομάντο, γύρισε μετά και ο σούριζας και του τον κάρφωσε με τη σειρά του.

Και το γαμήσι διαρκεί ακόμα, και κατά πώς μας βλέπω την έχει και μεγάλη. Με τ’ς υγείες μας.

Φιλικούς χαιρετισμούς από την (για λίγο) ηλιόλουστη Σκανδιναβία

Βασίλης

(Αγαπητέ Βασίλη, να είσαι καλά, με έκανες και γέλασα πολύ. Αν και νομίζω πως αυτή η σκηνή είναι από το Crying Game. Τελικά, πιο ωραία τα βλέπεις τα πράγματα από την ηλιόλουστη Σκανδιναβία. Επίσης, εσείς οι μετανάστες γιατροί έχετε τρελό χιούμορ. Πάντως, Βασίλη, η δική μας ταινία έχει και συνέχεια. Και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει παπάρια. Αυτό είναι το πρόβλημά του. Να είσαι καλά.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.