Εκλογική συνεργασία με Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ προτείνει ο Αλέξης Τσίπρας

TsiprasΚοινή κάθοδο του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές με την Νέα Δημοκρατία, το ΠΑΣΟΚ, τους Ανεξάρτητους Έλληνες και το Ποτάμι προτείνει ο Αλέξης Τσίπρας.

Σύμφωνα με πηγές από το Μέγαρο Μαξίμου, ο Αλέξης Τσίπρας πιστεύει πως το νέο Μνημόνιο ενώνει τα πολιτικά κόμματα απέναντι στους πολίτες, οπότε πρέπει να υπάρξει ένας μεγάλος συνασπισμός κομμάτων, ώστε να μην έχουν οι πολίτες άλλες επιλογές και να τον ψηφίσουν.

Ο Αλέξης Τσίπρας πιστεύει πως οι κυβερνήσεις στην Ελλάδα είναι διακοσμητικές, οπότε αυτός είναι ο ιδανικός για διακοσμητικός πρωθυπουργός, ενώ καλό θα είναι να υπάρχει διακόσμηση από όλα τα κόμματα, ώστε να είναι πιο πλούσια η διακόσμηση.

Παράλληλα, ο Αλέξης Τσίπρας προτείνει οι εκλογές να λάβουν χαρακτήρα φαντασμαγορικού σόου, αφού δεν έχει καμία σημασία τι ψηφίζεις στο προτεκτοράτο.

Η πρόταση του Αλέξη Τσίπρα έχει προκαλέσει σκεπτικισμό στα άλλα κόμματα, αφού φοβούνται πως, αν κατέβουν όλα μαζί στις εκλογές, μπορεί να χαθεί η κρατική επιχορήγηση στα κόμματά τους.

Σκεπτικισμό προκαλεί επίσης η επιμονή του Αλέξη Τσίπρα να συμμετέχουν στην κυβέρνηση που θα προκύψει από τις εκλογές ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο Μάκης Βορίδης, ο Θεόδωρος Πάγκαλος, η Ντόρα Μπακογιάννη, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, ο Κώστας Σημίτης, o Κώστας Καραμανλής, ο Γιώργος Παπανδρέου, ο Αντώνης Σαμαράς και ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Το όνομα του μεγάλου συνασπισμού δεν έχει δοθεί ακόμα στη δημοσιότητα αλλά ένα καλό όνομα θα ήταν “Πρώτη φορά για τον πούτσο καβάλα”.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.