Η απάτη συνεχίζεται

MegaΤα καταγγελτικά ρεπορτάζ των ιδιωτικών καναλιών με τη φοροδιαφυγή στις ταβέρνες και τα πανηγύρια των νησιών συνεχίζονται για ένα ακόμα καλοκαίρι. Το τελευταίο κρούσμα που έκανε έξαλλους τους δημοσιογράφους των ιδιωτικών καναλιών ήταν ο προπηλακισμός ομάδας εφοριακών σε πανηγύρι στη Ρόδο.

Για τη φοροδιαφυγή των ιδιωτικών καναλιών και των ολιγαρχών-ιδιοκτητών τους δεν υπάρχει κανένα ρεπορτάζ στις τηλεοράσεις.

Παράνομα και χρεοκοπημένα κανάλια -που φοροδιαφεύγουν συστηματικά- καταγγέλλουν καθημερινά ταβερνιάρηδες και μικροπωλητές.

Η αλητεία των καναλαρχών συνεχίζεται και επί της κυβέρνησης της Πρώτη Φορά Αριστερά. Όπως συνεχίζεται και η ασυλία τους.

Πριν από μερικούς μήνες, είδαμε τον Νίκο Χατζηνικολάου να ερωτά τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στο παράνομο και χρεοκοπημένο κανάλι του Βαρδινογιάννη τι θα γίνει με τις αποδείξεις στις ταβέρνες. Ο Τσίπρας χαζογελούσε.

Ολιγάρχες και Πρώτη Φορά Αριστερά περπατούν πιασμένοι χέρι-χέρι.

Προεκλογικά, ο ΣΥΡΙΖΑ έλεγε σε υψηλούς τόνους πως θα διαλύσει τους ολιγάρχες.

Τελικά, η απάτη δεν περιορίστηκε στο νέο Μνημόνιο.

Η απάτη είναι ολοκληρωτική.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.