Βάλε ό,τι τίτλο θες

Γεια σου πιτσιρίκο,
Θέλω καιρό να σου γράψω αλλά τα γεγονότα τρέχουν πιο γρήγορα από την ικανότητα γραφής μου.
Δεν ξέρω τι γίνεται σε αυτήν τη χώρα. Τόσες μέρες πριν τις εκλογές διαβάζοντας στο μπλογκ σου αλλά και σε άλλα είχα μείνει με την εντύπωση ότι όλοι θα φάνε μαύρο, αλλά όχι, πάλι πέσαμε στην πασοκική νοοτροπία “θα ψηφίσω αυτόν για να μη βγει ο άλλος”, μεταξύ ποιών; Του Αλέξη και του Βαγγέλα; Ήμαρτον δηλαδή.

Η αποχή έδωσε ανύπαρκτη δύναμη στα σκατά και τώρα το παίζουν μάγκες.

Ψήφιζα το ΣΥΡΙΖΑ επειδή νόμιζα ότι ήταν διαφορετικός, τώρα που κατάλαβα, ψήφισα ΕΠΑΜ.

Μέχρι τη στιγμή που μπήκα στο παραβάν δεν είχα επιλέξει: ΕΠΑΜ ή ΑΝΤΑΡΣΥΑ;

Δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο δεν συνεργάζονται αυτά τα κόμματα μαζί με το ΛΑ.Ε. Αν ήταν μαζί, θα είχαν μπει στη βουλή.

Το πρόβλημα δεν ήταν μόνο η αποχή αλλά ότι οι αντιμνημονιακές δυνάμεις δεν συνεργάζονται και για ακόμη μία φορά οι ψήφοι μοιράζονται.

Εμείς τι κάνουμε τώρα;

Δεν ξέρω, αλήθεια είμαι πολύ απογοητευμένη.

Έχω ένα μικρό κοριτσάκι και προσπαθώ να της δώσω ό,τι μπορώ για να την κάνω έναν άνθρωπο με τα χαρακτηριστικά που θα τη βοηθήσουν να κάνει ένα κόσμο καλύτερο γιατί όπως είπε ο αγαπητός Μαθηματικός στο “Αγαπητέ λαέ”, Δεν πιστεύω πια σε τίποτα άλλο. Πιστεύω μόνο στα παιδιά και στα όνειρά τους. Μόνο αυτό νιώθω ότι έμεινε.

Βέβαια, όπως έχεις γράψει πολλές φορές -όπως και πολλοί άλλοι στο μπλογκ-, ότι αυτό που μας έμεινε είναι η αλληλεγγύη, η συλλογικότητα, η αγάπη με λίγα λόγια το εμείς!

Ας προσπαθήσουμε όλοι μαζί για ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά μας(ή τα εγγόνια μας;).

Με πολλούς αγωνιστικούς χαιρετισμούς και ελπίδα ότι ο χειμώνας που έρχεται θα έχει λίγα δακρυγόνα, κροτίδες, θύματα στις πορείες, λιγότερες αυτοκτονίες, πνιγμένους πρόσφυγες, λιγότερους φασίστες κλπ

Με λύπη δεν μπορώ να πω ότι θα βρεθούμε στους δρόμους, αφού ένα πρόβλημα υγείας με κρατά μακριά από τους αγώνες.

Με ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο!

Να είσαι καλά, Πιτσιρίκο, που έχεις ένα μπλογκ που είναι μια πραγματική όαση!

Β.Χ.

Υ.Γ.1 Η εικόνα είναι του Γιάννη Ανδρουλιδάκη στην Ουγγαρία σε καταυλισμό προσφύγων της Συρίας.
Υ.Γ.2 Βάλε ό,τι τίτλο θες,δεν ξέρω από αυτά.

(Αγαπητή φίλη, να μην απογοητεύεστε. Όλα πάνε σύμφωνα με το σχέδιό μου. Μην ψάχνετε για λύσεις στους πολιτικούς, οι λύσεις είναι οι όμορφοι άνθρωποι και οι φίλοι. Νομίζω πως αυτό τον χειμώνα θα σκάσουν πάρα πολλές βόμβες. Κυριολεκτικά. Ούτε εγώ θα πάω στις πορείες. Πήγα τόσα χρόνια σε χιλιάδες πορείες. Δεν θα πάω εγώ να χαλάσω την υγεία μου και να βγάλω τον καρκίνο για τα χάπατα που ψηφίζουν απατεώνες και μετά κλαίγονται. Να πάνε οι συριζαίοι στις πορείες, που -εκτός από δημόσιοι υπάλληλοι- είναι και αριστεροί. Χαχαχαχαχαχα! Άλλωστε, δεν έχω ούτε δουλειά, ούτε σπίτι, ούτε αυτοκίνητο, ούτε καταθέσεις. Τι θα μου πάρουν; Θα έλεγα τώρα τι θα πάρουν αλλά δεν κάνει. Εύχομαι να είστε σιδερένια. Σας ευχαριστώ.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.