Εγώ είμαι από τους νικητές των εκλογών!

Γεια σου πιτσιρίκο.
Πόσο σχιζοφρενείς είμαστε πια! Είχαμε 2 μνημόνια πιο πριν, τα οποία ψηφίστηκαν από δύο διαφορετικές κυβερνήσεις. Με κάποιο τρόπο, μπορεί και τυχαία, τις ρίξαμε.

Φέραμε στην επιφάνεια χρυσές αυγές και ποτάμια. Θα το επαναλάβω με διαφορετικό τρόπο: ο «αυτά τα χέρια μπορεί να χαιρετάνε ‘έτσι’, αλλά είναι καθαρά χέρια» και ο Θεοδωράκης (!?!?) είναι στην Βουλή των Ελλήνων.

Πήγαμε και ψηφίσαμε ΣΥΡΙΖΑ για να γλιτώσουμε από τα μνημόνια, την αναξιοπρέπεια, την φτώχεια, την αδικία, τον εξευτελισμό, την μη βιωσιμότητα κλπ κλπ κλπ.

Όλα αυτά, προ δημοψηφίσματος εποχής, που ακόμα είχαμε την αφελή εντύπωση πώς ο Τσίπρας εννοούσε όσα έλεγε, ή ότι τουλάχιστον είχε την αγνή πρόθεση να πραγματοποιήσει όσα έλεγε.

Ο Τσίπρας έκανε κόμμα με τον Καμμένο, επειδή δεν μπορούσε να σχηματίσει κυβέρνηση μόνος του.

Αριστερό κόμμα, οι μισοί από τους βουλευτές του οποίου έρχονται από το ΠΑΣΟΚ, συγκυβερνά με τους Ανεξάρτητους Έλληνες, ακροδεξιό κόμμα που προέρχεται εξ’ ολοκλήρου από την ΝΔ. Αρχίζουν ήδη να εμφανίζονται τα σχιζοειδή στοιχεία…

Μετά από 5-6 μήνες διακυβέρνησης, η συγκυβέρνηση έφερε δημοψήφισμα, που ουσιαστικά επιβεβαίωνε την επιθυμία των Ελλήνων να μην προχωρήσει σε συμφωνία και νέο μνημόνιο.

Πήρε το ΟΧΙ και τι έκανε; Σε 2-3 μέρες προχώρησε στην συμφωνία και έφερε το νέο μνημόνιο.

Αφού ψήφισε τους νόμους του μνημονίου, σε συνεργασία με όλα τα προηγούμενα και νέα μνημονιακά κόμματα, ο Τσίπρας έδιωξε όλα τα αντιμνημονιακά μέλη του και έδωσε την παραίτηση της κυβέρνησης του, προκηρύσσοντας εκλογές.

Είπε ότι η εντολή που πήρε από τον λαό έληξε εκεί, και τώρα θέλει ακόμα μια επιβεβαίωση πριν συνεχίσει.

Μετά από όοοοοολα αυτά, έγιναν πάλι εκλογές.

Τι ψηφίσαμε οι Έλληνες;

Συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ.

Τι άλλο ξαναψηφίσαμε οι Έλληνες;

ΠΑΣΟΚ και Λεβέντη.

Πώς είναι τώρα τα πράγματα στο ελληνικό κοινοβούλιο;

Συγκυβέρνηση δύο στα χαρτιά αντιμνημονιακών κομμάτων που έφεραν και εφαρμόζουν μνημόνια (ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ), 3 καθαρά μνημονιακά κόμματα (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Ποτάμι), οι εθνικιστές (ΧΑ), ένα κόμμα που διαφωνεί και με το ίδιο (το ΚΚΕ) και ο …Λεβέντης (Ένωση Κεντρώων).

Αναρωτιέμαι αν υπάρχει κάποια άλλη επιστημονική εξήγηση για όλα αυτά.

Έχω φτάσει στο σημείο να αναρωτιέμαι πώς με τόση χαζομάρα δεν έχουμε ακόμα εξαφανιστεί σαν είδος οι Έλληνες.

Ρίξαμε δύο κυβερνήσεις επειδή ψήφισαν μνημόνια «κρυφά» και φέραμε μια καινούρια, Αριστερή κυβέρνηση, που ψήφισε μνημόνιο ανοιχτά!

Ποιο είναι το 62% που πήγε και ψήφισε όχι;

Όπως διάβασα στον Πιτσιρίκο, «Νικητές των εκλογών είναι όσοι έφυγαν στο εξωτερικό».

Εγώ παιδιά έχω νικήσει!

Καλή σας τύχη…

ΝΚ

(Αγαπητή φίλη, η μόνη λύση είναι η στείρωση των Ελλήνων. Αν και θα τα καταφέρουν να εξαφανιστούν μόνοι τους. Σαν τους Σουμέριους. Εγώ, πάντως, δεν θεωρώ πια τον εαυτό μου Έλληνα. Αυτοπροσδιορίζομαι ως εσωτερικός πρόσφυγας. Πάντως, επειδή λαμβάνω πολλά μέιλ από αναγνώστες που ζουν στο εξωτερικό, παρατηρώ πως όσοι ζουν έξω βλέπουν τα πράγματα πιο καθαρά από τους ιθαγενείς, οι οποίοι γίνονται όλο και πιο βλαμμένοι. Οπότε, μια άλλη λύση θα ήταν να φύγουν όλοι οι Έλληνες από την Ελλάδα, να κάνουν το αγροτικό τους σε καμιά κανονική χώρα, και να επιστρέψουν μετά για να φτιάξουν και την δική τους. Από την άλλη, είναι σαν οι Έλληνες που απέμειναν στην Ελλάδα να προσπαθούν να δικαιώσουν όσους έφυγαν. Εσείς, πάντως, αγαπητή φίλη, καθίστε εκεί που είστε. Αν βελτιωθεί η κατάσταση εδώ, θα σας ενημερώσω για να επιστρέψετε. Να είστε καλά.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.