Θέλουν να γίνουμε ηθικοί αυτουργοί

eklogesΠιτσιρίκο, φαίνεται ξεκάθαρα ότι σε αυτές τις εκλογές δεν ενδιαφέρει ποιος θα βγει πρώτος και ποιος δεύτερος.

Μοναδικός στόχος του πολιτικού συστήματος και της διαπλοκής είναι το άθροισμα των ποσοστών των μνημονιακών κομμάτων(ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, ΠΟΤΑΜΙ, ΑΝΕΛ, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ) να είναι όσο το δυνατόν υψηλότερο και δυνατόν πάνω από 70% ώστε να βγουν και να μας πουν 21 Σεπτεμβρίου “σώπα και μη μιλάς αποφάσισες με μεγάλη πολυκομματική πλειοψηφία την εφαρμογή του 3ου μνημονίου”.

Κάθε φορά που δεν θα αντέχεις και δεν θα μπορείς να πάρεις ανάσα, θα είναι στα μεγάλα και μικρά κανάλια και στα αληθινά ραδιόφωνα να σου λένε “σώπα και μη μιλάς, εσύ αποφάσισες στις 20 Σεπτέμβρη την εφαρμογή του 3ου μνημονίου”.

Και θα στο λένε όλοι μαζί ημέρα και νύχτα.

Θέλουν μετά το “μαζί τα φάγαμε” να μας πάνε στην επόμενη συνευθύνη που θα λένε “μαζί τα ψηφίσαμε”, και θα είμαστε με την ψήφο μας οι ηθικοί αυτουργοί των δραματικών αποτελεσμάτων τους.

Με εκτίμηση

FM

Υ.Γ. Το παιχνίδι των εκλογών είναι στημένο -και από πριν ξεπουλημένο-, γι’ αυτό και δεν υπάρχει και καμία εξωτερική παρέμβαση από την δημοκρατική Ευρωπαϊκή ένωση, σε αντίθεση με τις ημέρες πριν το δημοψήφισμα.

(Αγαπητέ φίλε, όπως τα γράφετε είναι. Θέλουν να νομιμοποιήσουν τα Μνημόνια και να σβήσουν για πάντα τις ευθύνες αυτών που οδήγησαν τη χώρα στην χρεοκοπία. Αν το καταφέρουν, τελειώσαμε. Η Ελλάδα τελείωσε. Αλλά υπάρχει μια αόρατη δύναμη που -από τις 5 Ιουλίου- πλανιέται πάνω από τη χώρα. Και θα ξεσπάσει. Εγώ είμαι αισιόδοξος. Να είστε καλά.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.